Wat doen wij eigenlijk allemaal?

Published on 27 April 2022 at 11:26

Zoals jullie natuurlijk weten smeden wij beiden handgemaakte sieraden. Hiermee hebben wij beiden een andere stijl maar samen werkt het ook erg goed. Het komt heel vaak voor dat we samen werken aan een sieraad. Hierdoor ontstaan er ontzettend gave hybride stijlen. Onze stijl is te omschrijven als eclectisch en natuurlijk. Wat we ook proberen, er ontstaat altijd een natuurlijke stijl en vorm in onze handgemaakte sieraden. Ik denk dat in het kort onze sieraden zeker omschreven mogen worden als "natuur geinspireerde sieraden". 

Zoals jullie weten houden we ervan om custom sieraden te maken. Die vind je terug onder het volgende kopje Customs. Naast customs hebben we natuurlijk ook vele one of a kind sieraden online staan die ready to send zijn of made to order. Deze vind je terug onder het kopje Sieraden op onze website. 

Beiden bewandelen we een spiritueel pad, ongedefineerd maar je zou het kunnen omschrijven als heidens of witchy. Hierdoor zijn onze sieraden vaak natuurlijk of hebben de sieraden een flinke spirituele lading. 

Huib vind het geweldig om heel precies te werken en high end jewelry te maken en hierin zijn handgraveer kunsten te verwerken. Ook werkt Huib met Goud Inleg. 

Kaat werkt graag met natuurlijke vormen en kleuren. In deze sieraden zitten verschillende edelstenen verwerkt en hebben een speciale betekenis. Dit verschilt natuurlijk per sieraad. 

Naast het handsmeden van sieraden hebben we ook verschillende schilderijen en sieraden van niet edel metaal op onze website. 

Add comment

Comments

There are no comments yet.