Custom Trouwringen

Published on 25 April 2022 at 09:34

Compleet handgemaakte custom trouwringen

O ja nee de stenen maken we niet zelf. Al kunnen we wel slijpen, dus in sommige gevallen is het zeker waar dat alles van het sieraad handgemaakt is. 

Wij vinden het geweldig om voor jullie grootste dag mee te denken! Hoe komen de ringen eruit te zien, past de trouwring bij de jurk. Het fijne is dat wij je ontzorgen in een eeuwige zoektocht naar de perfecte ring. Wij maken hem gewoon zoals jij het wil! Dat is natuurlijk het grootste voordeel aan custom trouwringen. 

 

Trouwringen zonder compromis

Ja nee! Je hoort het goed. Je hoeft niet verder te zoeken maar wij maken de ringen gewoon zoals jullie ze willen hebben. Bij onze Customs pagina kun je nalezen hoe wij te werk gaan voor jullie custom trouwringen.

We kunnen ook natuurlijk kiezen uit alle soorten metalen. Ben je op zoek naar een zilveren trouwring? Of ben je meer van het goud of witgoud. Het kan allemaal!

 

Edelstenen met een hart

Sinds het zeer moeilijk te achterhalen is of het wel zo is, is het moeilijk te zeggen dat wij enkel stenen hebben of kopen die geheel vrij zijn van leed. Helaas is er nog niet een wijdgebruikt keurmerk of stenenpaspoort waar in staat beschreven dat de edelsteen helemaal ethisch in elkaar zit. 

Wij proberen onze edelstenen wel zo ethisch mogelijk in te kopen! Ethische edelstenen zijn stenen die gewonnen zijn zonder menselijk leiden of misstanden. Helaas is dit in de edelstenen wereld wel vaak het geval. 

Wij kopen onze stenen in bij voornamelijk hobbyisten of een gerenommeerde groothandel. Geslepen stenen bij een hobbyist of een prof die dit uit passie doet zijn gemaakt met liefde en aandacht en er komt geen leed bij kijken. Wij praten dan ook met mensen waarvan wij weten dat ethiek ook hoog op hun agenda staat. 

Ethische trouwringen

Ja! Dus ook voor jullie zoeken we een zo ethisch mogelijke steen voor in de trouwringen. Als je al een steen wil, dit is namelijk niet bij iedereen het geval. 

Weet dat wanneer je bij ons een custom trouwring laat weten dat wij absoluut ervoor zorgen dat de productie en verpakking duurzaam is en het duurzame sieraad in een prachtige staat naar jullie toe komt. 

Of stuur ons een mail door hieronder het formulier in te vullen of zelf een mail op te stellen naar info@wolfstone.nl

Add comment

Comments

There are no comments yet.