Blog

Welkom in het Verhalenrijk van Atelier Wolfstone, waar we je uitnodigen om de intrigerende details van ons werk, onze onwrikbare toewijding aan duurzaamheid en het inspirerende traject van businesscoaching te ontdekken dat de basis vormt van onze creaties. Laat je onderdompelen in onze Nederlandstalige blog, waar we de verhalen delen achter onze unieke, met de hand vervaardigde werken. Elke blogpost biedt diepgaand inzicht in de kunstzinnigheid, milieubewuste praktijken en ondernemingsgeest die ons merk kenmerken. Reis met ons mee, waar elke creatie een verhaal vertelt, en waar duurzaamheid en vakmanschap het kloppende hart zijn van onze artistieke zoektocht. Ontdek meer op onze website: www.atelierwolfstone.com.

Beltane box 2024 - The Blossom Ablaze, a story untold

Stap binnen in een wereld waar de betoverende fluisteringen van drie machtige heksen tot leven komen in de Beltane Box 2024 van Atelier Wolfstone, "The blossom ablaze, an untold story" Deze magische verzameling van producten van 10 verschillende ondernemers en ons onthult de essentie van Beltane door de kunstigheid van 9 unieke boxes, elk met zijn eigen verhaal.

Read more »

Vier Imbolc met sieraden

Imbolc, een oude Keltische viering die het begin van het voorjaar markeert, is een tijd van hernieuwing, groei en de belofte van warmer weer. Deze viering, die meestal plaatsvindt rond 1 en 2 februari, viert de overwinning van het licht op de duisternis en symboliseert de ontwaking van Moeder Aarde na de lange winterperiode. Een prachtige manier om de magie van Imbolc te ervaren, is door rituelen uit te voeren met zilveren sieraden, die symbool staan voor zuiverheid, helderheid en de maagdelijke kracht van de natuur.

Read more »

Samhain box 2023: The woodland coven

In de wereld van magie en mystiek is de term 'coven' niet onbekend. Het is een woord dat de verbeelding prikkelt en associaties oproept met oude rituelen, geheime bijeenkomsten en de diepste connecties met de natuur. Bij Atelier Wolfstone begrijpen we de waarde van deze traditie en hebben we een prachtige Samhain Box gecreëerd, genaamd "Woodland Coven," als eerbetoon aan onze gemeenschap van natuurliefhebbers, kunstenaars en beoefenaars van diverse vormen van hekserij.

Read more »

Tips voor de beginnende standhouder

Je bent er klaar voor om eindelijk eens op een markt te gaan staan. Of je staat er al regelmatig maar je wil toch nog net even wat meer houvast. Of... mogelijk ben je nog op zoek naar jouw manier. 

Read more »

Jouw Eigen Metaal in een Custom Sieraad: Een Uniek Avontuur bij Atelier Wolfstone

Bij Atelier Wolfstone begrijpen we dat sieraden meer zijn dan alleen decoratieve stukken. Ze vertellen verhalen, dragen herinneringen en weerspiegelen jouw unieke stijl. Daarom bieden we onze klanten de mogelijkheid om hun eigen zilver, goud of witgoud in te brengen voor het creëren van op maat gemaakte sieraden. In deze blogpost nemen we je mee door het fascinerende proces van het werken met jouw eigen metaal en de technieken die we hanteren: de verloren wasmethode en de Delftse gietmethode.

Read more »

Atelier Wolfstone - Unieke Spirituele Sieraden met een Ziel, Handgemaakt voor Jou

In de schitterende wereld van sieraden is er één naam die eruit springt: Atelier Wolfstone. Dit ambachtelijke atelier heeft zich toegewijd aan het creëren van unieke, met de hand vervaardigde sieraden die de ziel en persoonlijkheid van hun drager weerspiegelen. Maar Atelier Wolfstone is meer dan zomaar een sieradenmerk. Het is een reis door emoties, creativiteit en vakmanschap, doordrenkt van spiritualiteit en betekenis. In deze blog combineren we de passie en betekenis van Atelier Wolfstone met de spirituele aspecten die onze sieraden zo bijzonder maken.Vind onze website hier: https://www.atelierwolfstone.com/

Read more »

Gastblog: Mushrooms & Moths

Mijn naam is Anne Bremers, en ik vorm de drijvende kracht achter Mushrooms and Moths. In deze betoverende gastblog neem ik je graag mee op een reis door de ontstaansgeschiedenis van mijn bedrijfje en onthul ik met enthousiasme de diepgewortelde betekenis achter mijn passie.

Read more »

Beltane Box 2023

Heb je onze Beltane Box "Warm Summers Eve" weten te bemachtigen? Gefeliciteerd, je bent nu in het bezit van een prachtige set die alles bevat wat je nodig hebt voor een onvergetelijke Beltane ervaring. Maar wat als je de box niet hebt kunnen bemachtigen? Geen zorgen, onze blog bevat alle informatie die je nodig hebt om een soortgelijke ervaring te creëren met wat je bij de hand hebt. Ook kun je deze rituelen deels uitvoeren met de beltane box van vorig jaar! Waar er nog enkelen van beschikbaar zijn. 

Read more »

Bedrijfs en Logo sieraden: Jouw identiteit

Wanneer je een bedrijf runt, is het belangrijk om je merk op de juiste manier te presenteren aan de wereld. Een van de manieren om dit te doen, is door middel van bedrijfs- en logo sieraden. Deze sieraden zijn niet alleen een mooie en stijlvolle manier om je merk te promoten, maar ze kunnen ook dienen als een krachtige marketingtool of als relatiegeschenk. 

Read more »

Trouwringen: Zoals jullie het willen

Een trouwring is misschien wel het belangrijkste sieraad dat je in je leven zult dragen. Het symboliseert de eeuwige liefde tussen jou en je partner en vertelt het verhaal van jullie verbondenheid. Bij Atelier Wolfstone begrijpen we hoe belangrijk dit is, en daarom bieden we een prachtig custom proces aan voor op maat gemaakte trouwringen die perfect passen bij jullie unieke stijl en persoonlijkheden.

Read more »

Rouwsieraden: het behouden van herinneringen

De dood van een geliefde is een van de meest ingrijpende gebeurtenissen in het leven. Naast het verdriet en de pijn kan het ook moeilijk zijn om te accepteren dat die persoon er niet meer is en om verder te gaan met je leven. Rouwsieraden bieden een manier om je geliefde te herinneren en te koesteren, zelfs nadat ze zijn heengegaan. Bij Atelier Wolfstone helpen we je graag aan je custom made rouwsieraad. Handgemaakt en volledig ter nagedachtenis van jouw geliefde. 

Read more »

Custom Sieraden: Het Perfecte Geschenk voor Iedere Gelegenheid

Sieraden zijn een symbolische manier om onze persoonlijkheid en stijl uit te drukken. Of het nu gaat om een verlovingsring, armband of oorbellen, sieraden kunnen een speciaal verhaal vertellen. Maar waarom kiezen steeds meer mensen voor custom sieraden? Wat is het voordeel van het ontwerpen en dragen van sieraden op maat gemaakt?

Read more »