Beltane Box 2023

Published on 21 April 2023 at 23:15

Het was weer heerlijk! 

Heb je onze Beltane Box "Warm Summers Eve" weten te bemachtigen? Gefeliciteerd, je bent nu in het bezit van een prachtige set die alles bevat wat je nodig hebt voor een onvergetelijke Beltane ervaring. Maar wat als je de box niet hebt kunnen bemachtigen? Geen zorgen, onze blog bevat alle informatie die je nodig hebt om een soortgelijke ervaring te creëren met wat je bij de hand hebt. Ook kun je deze rituelen deels uitvoeren met de beltane box van vorig jaar! Waar er nog enkelen van beschikbaar zijn. 

Een van de hoogtepunten van de Beltane Box zijn de 3 prachtige kettingen die we hebben gemaakt. Elk met hun eigen betekenis en magische kracht, zijn deze kettingen perfect voor het toevoegen van een vleugje magie aan je dagelijkse outfits of voor het dragen tijdens je ritueel.

Maar er is meer - de Beltane Box bevat ook items van elke ondernemer, elk met hun eigen betekenis en ritueel. Onze blog bevat alle informatie die je nodig hebt om te ontdekken wat onze ondernemers hebben gemaakt en hoe je deze kunt gebruiken om je Beltane ritueel te verrijken.

Of je nu onze Beltane Box hebt weten te bemachtigen of niet, onze blog biedt tal van ideeën en inspiratie voor het vieren van Beltane en het creëren van een betekenisvolle rituele ervaring. Laat je creativiteit de vrije loop en ontdek de kracht en schoonheid van de warme zomerdagen die eraan komen.

Haal het meeste uit jouw Beltane ritueel met de tips en informatie die we bieden op onze blog. Natuurlijk gaan we ook weer een Samhain box uitbrengen en volgend jaar staat er weer een Beltane box op de planning! - houd onze website en social media in de gaten voor updates.

De prachtige kettingen voor de 2023 Beltane Box 

De Beltane Box "Warm Summers Eve" bevat drie prachtige kettingen, elk met hun eigen betekenis en magische kracht. Hieronder vind je een korte beschrijving van elke ketting en hoe ze prachtig passen in een ritueel.

 • Sweet Serenity met mos kyaniet: Deze ketting bevat een blaadje dat staat voor het ontspringen van de lente. Mos kyaniet is bekend om zijn kalmerende en rustgevende energie, wat het perfect maakt om te dragen tijdens meditatie en rituelen voor het vinden van innerlijke vrede en sereniteit. Het blaadje symboliseert de cyclus van groei en vernieuwing, en herinnert ons eraan om ons te richten op nieuwe mogelijkheden en kansen tijdens deze tijd van het jaar.

 • Meadows Song met Roze saffier: Deze ketting bevat een roos die staat voor de zomer die gaat komen en de energie die daarbij hoort. Roze saffier is een steen van liefde en harmonie, en helpt bij het versterken van relaties en het aantrekken van positieve energie. Tijdens een Beltane ritueel kan deze ketting worden gedragen om te focussen op het verwelkomen van nieuwe kansen en het omarmen van liefde en harmonie in ons leven.

 • Enchanted Garden met Mos agaat: Deze ketting weerspiegelt prachtig hoe het is om door een raam te kijken en de natuur te zien ontluiken. Mos agaat is een steen van groei en welvaart, en helpt bij het aantrekken van nieuwe kansen en kansen voor succes. Deze ketting kan tijdens een Beltane ritueel worden gedragen om ons te helpen ons te richten op de kansen die voor ons liggen en ons te motiveren om nieuwe stappen te zetten.

Bovenal passen deze kettingen perfect bij een ritueel dat draait om chaos. De natuur is immers vol van chaos en onvoorspelbaarheid, wat het leven zo mooi en betekenisvol maakt. Tijdens een Beltane ritueel kunnen we ons richten op het omarmen van deze chaos en het vinden van schoonheid in de onvoorspelbaarheid van het leven. 

Voor degenen die op zoek zijn naar wat extra chaos in hun rituelen, is de "Unbound - The chaos magick journal" een geweldige aanvulling op deze Beltane-ervaring. Dit journal is niet alleen inbegrepen bij de Beltane Box, maar ook afzonderlijk te verkrijgen op onze website. Het biedt ruimte voor het vastleggen van magische experimenten, rituelen en notities over persoonlijke ontwikkeling en spirituele groei. Gebruik het om je eigen chaosmagie te verkennen en vast te leggen, en ontdek nieuwe manieren om je rituelen te verrijken en te verdiepen.

Laten we je de ondernemers voorstellen en wat ze hebben bijgedragen aan deze Beltane box. 

Bij Atelier Wolfstone werken we graag samen met andere ondernemers om zo onze klanten te voorzien van een breder aanbod aan prachtige producten.

Voor de Beltane box hebben we samengewerkt met maar liefst 8 fantastische ondernemers! Elk van hen heeft een uniek product gecreëerd dat perfect past bij het thema van de box. Zo hebben we onder andere prachtige kaarsen, wierook, thee en andere items mogen toevoegen aan de box.

Door samen te werken met andere ondernemers kunnen we niet alleen ons aanbod vergroten, maar ook onze klanten laten kennismaken met nieuwe en bijzondere producten. Het is altijd een feestje om met zulke getalenteerde en gepassioneerde mensen samen te werken en we hopen in de toekomst nog veel meer van dit soort mooie samenwerkingen aan te gaan.

 • Chrysalis Ink and Art: een tattoo-artiest die een speciale art print heeft ontworpen voor deze Beltane Box. De print bevat symbolen van Beltane, zoals bloemen en blaadjes, en heeft een chaotisch randje met unieke lijnen en patronen.

 • The Green Dream Shop: een allround hekserij maker en verkoper. Zij heeft een heerlijke thee gemaakt met ingrediënten die passen bij de energie van Beltane, zoals rozen en munt. Daarnaast heeft ze een prachtige houtgebrande berkana rune toegevoegd, die staat voor groei en transformatie. In de Enchanted Garden Box zit ook nog eens een prachtige en geurende rituele kaars.

 • Yasmin the Sweet Witch: heeft een godinnenhanger gemaakt om rituelen kracht bij te zetten en evenwicht tussen het mannelijke en vrouwelijke te brengen. Ook bevat het wat geks, het mannelijke deel, wat misschien wat chaotisch lijkt, maar het past bij Beltane en de viering van vruchtbaarheid en creativiteit. Jullie kunnen wel raden wat dat is. 

 • Madame Elisabeth: een tarot- en handlezeres die haar talenten inzet om mensen te helpen. Ze heeft een totebag en een button toegevoegd aan de Beltane Box. Daarnaast komt er ook nog een giveaway voor alle boxeigenaren, wat het chaotische en verrassende element van Beltane vertegenwoordigt.

 • Antaia: Denise heeft een heerlijk geurende rituele olie gemaakt, speciaal voor Beltane. De olie bevat ingrediënten zoals rozen en dragon, die bijdragen aan de viering van liefde en vruchtbaarheid. Bij elke box zitten ook rituele helpers, zoals roze en groene kaarsen en een heerlijke thee.

 • Little Occult Ghost: een tarot- en intentiekaartenmaker die ook prachtige spullen maakt, zoals wierookhouders. In de Beltane Box heeft ze twee stokjes speciale Beltane-wierook toegevoegd, die passen bij de energie van deze tijd van het jaar.

 • Shiva's Handmade Art: naast tantra-expert is Shiva ook een geweldige crafter. Ze heeft prachtige creaties van gips gemaakt, zoals lotus kaarsenhouders voor de Sweet Serenity Box, een Hamsa hand wierookhouder voor de Meadows Song Box en meer lotus kaarsenhouders voor de Enchanted Garden Box. Dit past bij het element van vuur en licht, wat symbool staat voor Beltane.

 • RebeccaMiek: maakt prachtige keramische creaties en heeft bijgedragen aan de Beltane Box met een keramieken ketting met bloemen van dit seizoen erop geschilderd. In de Sweet Serenity Box zit een eikeltje, wat staat voor vruchtbaarheid en groei, en in de Meadows Song en Enchanted Garden Box zitten lente-paddenstoelen, die symbool staan voor transformatie en creativiteit.

Naast de 8 eerder genoemde ondernemers heeft ook Demi van Forestmagick_tarotandmore een heerlijke thee toegevoegd en een kortingscode voor haar verschillende soorten lezingen! De krachtdierlezingen zijn ook echt aan te raden! Ook onze maat Stephen Lenis, heeft iets heerlijks toegevoegd. Onze friese bakker stuurde ons 9 overheerlijke zachte nougat toe! helemaal zelf gemaakt. Oja, pas op met openmaken, het is vrij vloeibaar. Maar oh zo lekker! 

En dan nu de Beltane Rituelen! 

Voor alle rituelen is het natuurlijk nodig om dingen mee te nemen of te verzamelen. Hoe mooi is het om daar de totebag van Madam Elisabeth voor te gebruiken bijvoorbeeld! Daarnaast zijn al onze sterling silver kettingen gemaakt om de intenties te kunnen versterken. Lees vooral eerder in deze blog hoe je deze intenties kunt inzetten. 

Ritueel 1: Welkom het nieuwe seizoen

Benodigdheden:

 • Witte kaars
 • Roze kaars
 • Groene kaars
 • Wierook of salie
 • Papier en pen

Optioneel (uit Beltane Box):

 • Antaia Beltane-olie
 • Little Occult Ghost Beltane-wierook
 • eikeltje of de paddenstoelen van Rebeccamiek

Stappen:

 1. Begin door jezelf in een comfortabele en veilige ruimte te plaatsen, waar je niet gestoord zult worden. Zet de witte kaars in het midden en steek hem aan.

 2. Neem wat diepe ademhalingen en visualiseer jezelf omringd door wit licht. Focus op je intentie om het nieuwe seizoen te verwelkomen en het oude los te laten.

 3. Steek de roze kaars aan en concentreer je op het loslaten van oude energieën en emoties die je niet langer dienen. Laat ze los en sta open voor nieuwe kansen en mogelijkheden.

 4. Steek de groene kaars aan en concentreer je op groei en vernieuwing. Visualiseer de aarde die weer tot leven komt en zich vult met nieuw leven.

 5. Als je de Antaia Beltane-olie hebt, breng dan een paar druppels aan op je polsen en/of derde oog om de energie van Beltane te versterken. Als je de Little Occult Ghost Beltane-wierook hebt, steek het dan aan en laat de geur de kamer vullen.

 6. Schrijf op het papier wat je wilt loslaten en wat je wilt manifesteren in het nieuwe seizoen. Lees het hardop voor terwijl je het in de vlam van de witte kaars verbrandt.

 7. Als je de eikeltjes of de paddenstoelen van Rebeccamiek hebt, kun je natuurlijk ook je intentie hierop manifesteren. Plaats het daarna op je altaar om je ritueel langer van kracht te laten zijn. Bijvoorbeeld het eikeltje om vruchtbaarheid en groei te manifesteren en de paddenstoelen om transformatie en creativiteit te stimuleren. 
 8. Sluit het ritueel af door de kaarsen uit te blazen en jezelf te bedanken voor het nemen van de tijd om deze overgang te vieren en te eren.

Ritueel 2: Versterk je verbinding met de natuur

Benodigdheden:

 • Groene kaars
 • Wierook of salie
 • Papier en pen

Optioneel (uit Beltane Box):

 • The Green Dream Shop berkana rune
 • Yasmin the sweet witch Feminine of Masculine token. 
 • Chrysalis ink and art art print
 • Wierookhouder van Shiva's handmade art of van Little Occult Ghost. 

Stappen:

 1. Ga naar buiten en zoek een rustige plek in de natuur. Als je niet naar buiten kunt, zorg dan voor een rustige ruimte binnen.

 2. Steek de groene kaars aan en concentreer je op de energie van de natuur. Visualiseer de bomen, planten en dieren om je heen en voel hun aanwezigheid.

 3. Als je de The Green Dream Shop berkana rune hebt, houd hem dan vast en concentreer je op de betekenis ervan. Dit is een symbool van groei en vernieuwing. Visualiseer jezelf omringd door deze energie. Als je deze niet hebt, kun je de berkana rune natuurlijk ergens anders op tekenen. 

 4. Als je de Chrysalis ink and art art print hebt, houd hem dan vast en sta open voor de boodschap die het voor jou heeft.

 5. Voel de energie om je heen en steek daarmee je kaars aan. De kaars plant je in de grond. 
 6. Met de kaars steek je ook je wierook aan, hiermee reinig je jezelf, de omgeving en het papier dat je bij hebt. De wierook plaats je vervolgens in de wierookhouder. 
 7. Je pakt een papier en schrijft daarmee je intenties op waarom je wilt verbinden met de natuur. Deze vouw je zo veel mogelijk dubbel en begraaf je bij een boom of plant waar je jezelf verbonden mee voelt. Je kunt hiervoor natuurlijk ook het zaadpapier gebruiken dat bij alle Wolfstone bestellingen, en dus ook de beltane box zit. 
 8. Heb je de feminine of masculine token van Yasmin? Zo niet, kun je natuurlijk ook iets anders pakken met dezelfde energie. Zet dit token samen met de wierook in stap 9 op de plek waar je de intenties begraven hebt. 
 9. de wierook plaats je op de plek waar je het papier hebt begraven. Laat nu je intenties visualisaties worden door te manifesteren met de berkana rune of jezelf te verbinden met een kunstwerk waar je jezelf ontzettend mee verbonden voelt. Bijvoorbeeld het artwork van Chrysalis. 
 10. Wanneer je dit hebt gedaan en de wierook is op (of je bent er klaar mee en je dooft de wierook) dan bedank je de natuur. Vervolgens blaas je de kaars uit om het ritueel af te sluiten. 
 11. Je token heeft de intentie natuurlijk in zich opgenomen! deze kun je vervolgens op je altaar plaatsen om de feminine of masculine energie echt te laten vloeien. 
 12. Als je zaadpapier hebt gebruikt voor je ritueel kom dan later vooral terug om te kijken of je prachtige bloemen uit zijn gekomen en daarmee je intenties tot bloei zijn gekomen. 

Add comment

Comments

There are no comments yet.