Bedrijfs en Logo sieraden: Jouw identiteit

Published on 12 March 2023 at 21:08

Wanneer je een bedrijf runt, is het belangrijk om je merk op de juiste manier te presenteren aan de wereld. Een van de manieren om dit te doen, is door middel van bedrijfs- en logo sieraden. Deze sieraden zijn niet alleen een mooie en stijlvolle manier om je merk te promoten, maar ze kunnen ook dienen als een krachtige marketingtool of als relatiegeschenk. 

Bij Atelier Wolfstone begrijpen we het belang van handgemaakte bedrijfs- en logo sieraden en bieden we een breed scala aan opties aan. Of je nu op zoek bent naar een stijlvolle manier om je merk te promoten of een uniek cadeau voor je werknemers wilt geven, wij hebben de perfecte sieraden voor jouw bedrijf. Hoe mooi zou het zijn om jouw logo of jouw bedrijfsidentiteit gedragen te zien worden? 

Unieke promotietool door handgemaakte sieraden

Onze handgemaakte bedrijfs- en logo sieraden zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en worden met de hand vervaardigd door ons. Daarnaast zorgen we ervoor dat de identiteit van jouw bedrijf volledig wordt verwerkt in deze op maat gemaakte sieraden. Dit zorgt ervoor dat elk stuk uniek en van hoge kwaliteit is. Bovendien bieden we een breed scala aan opties, waaronder ringen, kettingen, oorbellen en manchetknopen, zodat je altijd iets vindt dat past bij jouw bedrijf en de stijl die je wilt uitstralen. Daarnaast maken we ook handgravures en werken we bijvoorbeeld ook met goud-inleg. 

Bedrijfs- en logo sieraden zijn niet alleen geschikt voor grote bedrijven met een grote naamsbekendheid. Ook kleine bedrijven en start-ups kunnen profiteren van deze unieke vorm van promotie. Het dragen van sieraden met het bedrijfslogo kan bijvoorbeeld bijdragen aan het creëren van een professionele uitstraling en een gevoel van verbondenheid onder de werknemers.

Relatiegeschenken 

Bovendien kunnen bedrijfs- en logo sieraden ook dienen als een krachtige marketingtool. Wanneer werknemers sieraden met het bedrijfslogo dragen tijdens evenementen of in het openbaar, kan dit leiden tot meer naamsbekendheid en exposure voor het bedrijf. Daarnaast weet je zeker dat de uitstraling van de sieraden perfect bij jullie passen. Hoe gaaf is het om een sieraad te geven als relatiegeschenk?

Ook kun je eraan denken om een werknemer te trakteren op een prachtig sieraad ter ere van een jubileum of een speciale dag als een trouwdag. Wij hebben eerder de eer mogen hebben om voor een lokaal bedrijf een custom sieraad te mogen maken voor een van hun werknemers. Wij hebben haar uitgenodigd namens het bedrijf om voor haar de perfecte ring te ontwerpen. Dit was ontzettend mooi om te mogen doen! 

Add comment

Comments

There are no comments yet.