Rouwsieraden

Published on 19 January 2023 at 13:34

Een perfecte manier om je dierbare dicht bij je te houden

Rouwsieraden zijn een manier om dierbare mensen dicht bij ons te houden, zelfs nadat ze zijn overleden. Deze bijzondere sieraden worden vaak gedragen als een herinnering aan de persoon die is overleden en als een symbool van hun voortdurende aanwezigheid in het leven van de dragers.  Wij vinden dit een van de mooiste custom sieraden om te mogen maken, het mee maken van de rouw maakt deze sieraden zo puur en echt. Het is werkelijk waar een privilege om dit te mogen doen. 

Wij hebben in het verleden al prachtige rouwsieraden mogen maken en mensen mogen helpen met het verwerken van hun verlies. Het is zo mooi om te horen hoe we de persoon of het dier laten representeren in het sieraad. Tranen worden gelaten en dat hoort erbij. Wijzelf hebben helaas ook onze verliezen mee gemaakt, we snappen hoe je je voelt.

Kijk bijvoorbeeld in de blogs die we schreven over Hailey en Ballie. Twee huisdieren die helaas zijn overleden.  Wij hebben hun baasjes mogen helpen met het verwerken van dit verlies. 

De mooiste customs om te maken

Het is echt een eer om rouwsieraden te mogen maken. Jullie helpen met het verwerken van het verlies vinden we ontzettend belangrijk. Een dier, een naaste, het is allemaal al naar genoeg. Wij willen je graag helpen met dit alles een plekje geven. Iedereen rouwt op zijn eigen manier, daarom is het ook belangrijk dat we de tijd nemen voor je custom

Inspiratie en hoe werkt een rouwsieraad? 

Rouwsieraden maken wij van de as of haar van de overledene. Een kleine hoeveelheid mengen wij met epoxy als een steen of met epoxy onder een steen naar keuze. Dit type rouwsieraad is een unieke manier om een dierbare dicht bij ons te houden en om een fysieke verbinding met hen te voelen.

Daarnaast kunnen wij ook vingerafdrukken graveren en namen graveren in een sieraad. Ook een prachtige manier om iemand dichtbij te houden of te herdenken. Beide manieren zijn natuurlijk prima om te combineren of alleenstaand te gebruiken. 

Het voordeel van een custom rouwsieraad is dat ze helemaal kunnen worden aangepast  aan de persoon die is overleden en de relatie die de drager met hen had. Ze kunnen eenvoudig of ingewikkeld zijn, en kunnen worden gemaakt van een variëteit aan materialen, zoals goud, zilver en glas.

Een rouwsieraad dragen kan een geruststellende manier zijn om de herinnering aan een dierbare te eren en om hun geheugen dichtbij te houden. Het is een prachtige manier om het leven van iemand te herdenken en hetgeen dat ze hebben achtergelaten op deze aarde. 

Met een rouwsieraad draag je voor altijd hun ziel met je mee. 

 

Laat het ons weten als je graag meer informatie wil over de rouwsieraden. Kijk ook vooral in onze custom policy, zodat je van tevoren weet hoe wij werken. We helpen graag je rouw een plekje te geven. 

Add comment

Comments

There are no comments yet.