Wat zit er in de Samhain box?

Published on 22 October 2022 at 13:08

Aan degenen die de Samhain box besteld hebben, dankjewel! 

Jullie helpen ons een droom waar te maken, namelijk, fulltime bezig zijn met Wolfstone en we zijn al aardig op weg om daar te kunnen komen. Dankjewel aan allen die ons supporten, customs bij ons bestellen, wekelijks rondstruinen op onze website en natuurlijk onze seizoensboxen bestellen! 

3 verschillende kettingen om uit te kiezen 

Voor onze samhain box waren er 3 verschillende kettingen om uit te kiezen, The Horned God, Lunar Hand en 7 Lights of Guidance. Alle 3 hebben ze een verhaal die hoort bij het seizoen of samhain zelf. Samhain is (voor ons) de belangrijkste sabbat op het jaarwiel. In totaal zijn er 8 verschillende sabbats, die wij graag zien als 8 extra feestdagen. Alles is een rede voor een feestje en goed eten volgens ons. De sabbats volgen de stand van de natuur. Wanneer de zaaitijd, groeitijd of oogsttijd is. Samhain is een oogstfeest en kijk eens naar buiten naar het boeren land. Alles wordt nu zo langzamerhand geoogst. De mais gaat van de velden en de pompoenvelden staan weer vol met smakelijke oranje pompoenen! 

Samhain gaat over het kijken naar het verleden en wat je achter zou willen laten. Maar het is ook de start van het nieuwe spirituele jaar, wat heb je dit jaar geoogst wat je graag bij je wil houden? Daarnaast worden ook de doden en voorouders geëerd, dit kun je ook lezen als "kijken naar het verleden". De sluier tussen de wereld van de doden en de levenden is het dunst, wat goed uitkomt, nu kun je namelijk ook je oogst met hen delen en wachten op goede raad. Raad om je volgende pad op te gaan. 

De makers

Amber heeft ontzettende leuke boekjes, stickers en illustraties toegevoegd waar zij als een kei aan heeft gewerkt. Alles is in halloween thema! In de 7 lights of guidance box zit zelfs een upgrade van haar standaard pakketje. Ontzettend leuk om je schrijfsels in kwijt te kunnen, te decoreren en al helemaal in de stemming te komen van Halloween. 

Demi heeft weer een ontzettende fijne kaars gemaakt helemaal op de intenties die gezet worden tijdens Samhain. Gebruik deze samhain kaars tijdens een ritueel of gewoon voor de sfeer. Ook kun je hem natuurlijk aansteken bij een selfcare dag! Hij ruikt heerlijk. Deze bruine glitterbommetjes ruiken naar sandelhout en rozenhout. Daarnaast liggen er ook nog eens dieprode granaat stenen op! 

Danisha heeft weer een geweldige samhain thee gemaakt! Oh mijn god de lucht die uit het potje komt is echt geweldig! Deze pumkin spice herbs komen je echt om de oren gevlogen en zoals bij al haar theeën smaakt deze ook echt geweldig! De thee is in haar eigen webshop op dit moment uitverkocht en dit is met een rede! 

Wij houden van Rogier en Cheryl! En zij houden van hout! En who can blame them! Hout is een geweldig product. Hun bijdrage voor de Samhain box zijn geweldige oorbellen! In de Horned God & Lunar hand zitten eenkleurige rode oorbellen, In de 7 lights of guidance vind je de dubbelkleur oorbellen terug Het hout dat voor de oorbellen wordt gebruikt, is niet geverfd - alleen behandeld met een olieafwerking ter bescherming. De buitengewone, natuurlijke kleur van het hout is wat deze oorbellen zo'n ontzagwekkend accessoire maakt.

Wat doet Marjolein nu eigenlijk niet? Edelstenen, sieraden, resin art, vintage verkoop, fotografie. Een alleskunnen en een alles willer. "Geen niche hebben is ook een niche" zegt ze altijd vrolijk. In onze boxen zitten verschillende bijdragen van Moonkat. Zo vind je een geweldige pendel + pendelbord terug om antwoorden op al je vragen te krijgen. Deze kan bijvoorbeeld helpen je met je voorouders te verbinden. Daarnaast heeft ze ook een geweldige art print erbij gedaan.

De cleansing stick die erbij zit hebben wij zelf gemaakt, hé, hij moest ergens in! Hier zitten alleen kruiden die we zelf in de tuin laten groeien, Bijvoet, Lavendel, St Jans kruid, gele toorts en weegbree. 

Doctor Wow bestaat uit Mei Ying en Anna die zich beiden echt wel mogen bestempelen als de PMU queens van Nederland. In hun studio zetten ze verschillende soorten permanente make up, laseren ze tattoo's ook weg, collageen & BB lips. Kaat haar wenkbrouwen zijn door Mei Ying gezet en we kunnen hen ten zeerste aanraden! In de box zit een gift card voor een van hun geweldige behandelingen! 

Daarnaast zit er ook een potje tattoo balm in, die voor alle heling van normale tattoo's, handpokes, maar ook PMU geweldig werkt. heb je geen tattoos? gebruik dit potje vooral als lippenbalsem! 

Mei Ying is ook begonnen met het zetten van handpoke tattoos! In de box zit een flash sheet die speciaal voor deze box is ontwikkeld. Voor een hele speciale prijs kun je dus jouw handpoke bij Mei Ying laten zetten! 

Stephen is onze enige echte Friese koekenbakker! For real, hij heeft pas geleden de bakkerij overgenomen waar de heerlijkste lekkernijen vandaan komen. Zo zit er in onze box een testpakketje voor de pumpkin spice cookies! Je moet ze zelf alleen nog even in elkaar zetten. Her recept zit erbij. Wij hebben het al geprobeerd en de koekjes overleefden het niet langer dan 10 minuten. ZO lekker! En de perfecte samhain smaak! 

Naast bakken is hij ook bezig met het maken van laserprints op hout en glas! 

Bren is echt de groene queen! Duurzaamheid staat achter elk van haar producten en wij moesten daarom met haar samenwerken. Bren heeft een geweldige webshop en een blog die ze samen runt met haar (bijna) man. Hier kun je levensverhalen teruglezen, maar ook boek reviews en meer! 

Bren heeft voor de Samhain box een heerlijk ruikende kamille zeep gemaakt! Daarnaast zit er ook nog een mega fijn ruikende korrelwierook bij! 

Wie wil er nu geen lezing van Tess? Nou iedereen natuurlijk! Deze vrouw leeft intenties en weet wat ze doet. Daarom zit er voor iedereen die een samhain box heeft besteld een tegoedbon voor een intuïtiekaart lezing bij de mail! 

Naast deze intuïtiekaart heeft Tess ook super leuke heksenhoedjes gemaakt! Deze heksenhoedjes zijn ringhouders en omdat we jullie niet met een lege heksenhoed willen achterlaten hebben we zelf ringen gemaakt. 

In de Horned God box zitten epoxy ringen met schattige witte bloemetjes & malachiet. 

In de Lunar Hand & 7 lights of guidance box zitten epoxy ringen met een handgetekend artworkje door Kaat. Draag de kunst! Want dat is wat wij ook doen. 

Maar er zit nog meer in 

Ook wijzelf hebben naast de kettingen niet stilgezeten! In de box zitten nog verschillende andere producten die echt passen bij het seizoen! 

- Een wierookhouder, deze komt van een 2e handswinkel die toevallig een hele grote batch had liggen! Wij konden het niet laten ze mee te nemen voor de box. 

- Een glazen schaaltje, deze kun je gebruiken voor theezakjes op te leggen, als schaaltje voor je cleansing stick of als wierookschaaltje. Daarom zitten er ook cone wierrookjes bij! In de geur mirre. Ook deze glazen schaaltjes komen uit een 2e hands winkel. 

- Ritual Grounding Spray, een spray die je kunt gebruiken om te gronden voordat je aan een ritueel of intentie begint. helemaal zelf gemaakt met de kruiden van nu! Daarnaast zitten er ook stukjes hazelnoot in, hazelnoot is een beschermende noot.  

-Enkel in de Horned God box: een auto geurhanger met geurolie. Deze geurolie is helemaal afgestemd op bescherming. SAFE TRAVELS. alleen even het dopje eruit halen voordat de geur loskomt. Je kunt hem ophangen aan je achteruitkijkspiegel, rijd even in de zon en ruik hoe heerlijk deze kruiden samen komen! Weer enkel kruiden en planten die wij zelf hebben geoogst. 

-Enkel in de Lunar Hand & 7 lights of guidance box: de echte selfcare must have! Een potje met heerlijk badzout! In het badzout zitten verschillende bloemen & kruiden die je selfcare dag helemaal compleet maken. Geniet ervan! Ook deze potjes zijn trouwens 2e hands gevonden! 

Verder zitten er nog wat extra goodies in de box! Kijk en ontdek, er zijn meer dan 20 items te vinden. 

Add comment

Comments

There are no comments yet.