Rouw sieraad voor Hailey

Published on 15 October 2022 at 21:32

Een stukje rouwverwerking altijd bij je dragen

Je beste maatje verliezen, de lieve Hailey. Plots uit het leven van Reneé haar baasje gegrepen. Wat een eer het was dat ze ons een berichtje stuurde met de vraag of het mogelijk was om een sieraad te maken met het haar van haar lieve hond. Maar natuurlijk kunnen we dat. Met liefde ♡

Rouw sieraad met haar

Het is altijd een vreemde gewaarwording wanneer je het as of het haar in de hand houdt van een overleden dierbare. Het is het meest waardevolle wat je van je maatje overhoud. Wij gaan hier ook uiterst delicaat mee om. Dit haar sieraad heeft een laag epoxy met het haar erin. Hier overheen plaatsen we een steen heldere kwarts. Vooral omdat het haar zo beter beschermd is, epoxy kan namelijk met de tijd sneller slijten dan een steen. 

Een mooie manier om je maatje altijd bij je te dragen.

Hoe is het ontwerp voor dit haar sieraad tot stand gekomen? 

Met Reneé hebben we een Custom plan opgezet. Het idee was om een natuurlijke ring te maken waarin de vormen van takken terug kwamen. 

Het was de vraag of Reneé graag het haar in vol epoxy wilde. Dit geeft een 3D effect. Of het haar onder een steen ligt in epoxy. Zij koos voor het 2e omdat dit een stuk duurzamer is. Het haar sieraad moet natuurlijk lang mee gaan! 

Na een paar ontwerpen op te hebben gezet naar de wensen van Reneé koos zij voor deze vorm voor haar rouw sieraad. Wij vinden hem prachtig! Reneé was in tranen toen ze hem ontving. 

We vonden het een eer deze voor je te mogen maken en we hopen dat het sieraad helpt alles een beetje een plekje te geven ♡

Add comment

Comments

There are no comments yet.