Beltane box 2024 - The Blossom Ablaze, a story untold

Published on 26 April 2024 at 14:05

🌸 A Blossom Ablaze - An Untold Story 🌸

Stap binnen in een wereld waar de betoverende fluisteringen van drie machtige heksen tot leven komen in de Beltane Box 2024 van Atelier Wolfstone, "The blossom ablaze, an untold story" Deze magische verzameling van producten van 10 verschillende ondernemers en ons onthult de essentie van Beltane door de kunstigheid van 9 unieke boxes, elk met zijn eigen verhaal.

Bij elke box zit onder andere een handgesmeed sieraad maar ook het boek "The blossom ablaze" waar alle do's en mooie vertellingen van beltane in staan omschreven. Ook zonder de box kun je dit boek lezen en gebruiken en deze is op onze website te vinden.

De boxen

🌿 In elke doos ontdek je een zorgvuldig samengestelde selectie van Atelier Wolfstone en 10 andere visionaire makers, waaronder magische selfcare producten, witchy woonaccessoires, whimsical sieraden en rituele helpers. In totaal zullen er meer dan 15 items in deze schatkistjes zitten.

Terwijl Beltane nadert, uiten we onze dankbaarheid aan de crafters, ondernemers en creatievelingen die deze ontzettend mooie producten tot leven hebben gebracht en aan jou, onze zielsverwanten, voor het meegaan op deze mystieke reis.  Omarm de magie, belichaam het mysterie. Welkom bij het onvertelde verhaal van Beltane. 🔥🌸

✨ T1 Box: Fertility ✨ Ga op reis van vernieuwing en uithoudingsvermogen met onze Ginkgo Blad en Roze Chalcedoon halsketting. Vervaardigd in sterling zilver, belichaamt dit krachtige stuk de blijvende cyclus van het leven, vruchtbaarheid en groei. Het Ginkgo-blad staat voor levensduur en hoop, terwijl Roze Chalcedoon een vleugje liefde en emotionele genezing toevoegt.

✨ T2 Box: Blossoming ✨ Omarm de bloeiende energie van Beltane met onze "Bloeiende" halsketting met een wilde bloem versierd met een stralende Peridoot. Dit symbool van groei, vruchtbaarheid en natuurlijke essentie vangt de ongetemde geest van Beltane. De harmonieuze relatie tussen de wilde bloem en Peridoot weerspiegelt de cycli van de natuur en de levendige energie van het festival.

✨ T3 Box:  Vuur  ✨ Ontsteek de vlammen binnenin met onze "Vuur" halsketting, met een brandend hart versierd met een gefacetteerde donkerrode Granaat. Dit krachtige symbool van passie en intensiteit dient als een herinnering om je innerlijke vuur te omarmen, hartstochten volledig na te streven en de levendige energieën van Beltane te vieren. De gefacetteerde Granaat intensiveert de transformerende kracht van liefde.


De makers en hun producten

🌙 @psychara - Via haar brand Bosheks en Psypuffs maakt Mara de mooiste creatures. Beltane is het perfecte moment om een band aan te gaan met een witch familiar. Mara maakte een ontzettend mooie creature in de belichaming van haar favoriete dier, een slang! Elke box bevat een zo'n prachtige creatie! 

Een witch familiar, is een spiritueel dierlijk metgezel dat vaak geassocieerd wordt met heksen en magie. Traditioneel wordt aangenomen dat een heksenvertrouweling een speciale band heeft met een heks en haar helpt bij magische praktijken, rituelen en spiritueel werk.

Hoewel de term "familiar" vaak wordt geassocieerd met zwarte katten, kunnen heksenvertrouwelingen verschillende vormen aannemen, zoals katten, uilen, raven, honden, konijnen, slangen, en zelfs kleine knaagdieren zoals muizen of ratten. Het dier wordt vaak gekozen op basis van persoonlijke affiniteit, spirituele verbinding of symbolische betekenis.

In folklore en literatuur worden heksenvertrouwelingen vaak afgebeeld als intelligente, magische metgezellen die de heks kunnen helpen bij het uitvoeren van spreuken, het beschermen van het huis, het brengen van boodschappen uit de spirituele wereld of het dienen als gidsen tijdens meditaties en reizen tussen werelden.

🌿 @healingwandnl - Hun wands staan bekend om hun weelderige vormen en prachtige afwerking met onder andere stenen. Bij healingwand staat productkennis en vakmanschap voorop en dit zie je ook echt terug. Healingwand heeft voor elke Tier een ander product toegevoegd. Heb je de T3, dan heb je een fullsize wand te pakken. T2, een pocketwand en T1 heeft een wand-necklace zodat je altijd je wand bij je kan dragen. 

Wands, of toverstokken, worden vaak gebruikt in hekserij en spirituele praktijken als hulpmiddelen voor het richten en versterken van intentie, het uitvoeren van rituelen, en het kanaliseren van energieën. Hier zijn enkele manieren waarop wands kunnen worden gebruikt:

 1. Rituelen en spreuken: Wands worden gebruikt om cirkels te trekken, symbolen in de lucht te tekenen, en om richting te geven aan energieën tijdens rituelen en spreuken. Bijvoorbeeld, een wand kan worden gebruikt om intenties te markeren of om de energieën van elementen (zoals vuur, water, lucht en aarde) te dirigeren tijdens een ritueel.

 2. Energiekanalisatie: Wands fungeren als geleiders van energie. Heksen en beoefenaars kunnen hun intentie in de wand concentreren en deze gebruiken om energieën te richten en te manipuleren. Dit kan bijvoorbeeld worden gedaan tijdens meditaties, genezingswerk of het opladen van objecten met intentie.

 3. Bescherming en zegeningen: Wands kunnen worden gebruikt om beschermende cirkels te trekken, negatieve energieën te verdrijven, en om zegeningen uit te spreken over personen, voorwerpen of ruimtes. Ze kunnen ook worden gebruikt om amuletten en talismannen op te laden met beschermende energieën.

 4. Divinatie: Sommige beoefenaars gebruiken wands als divinatie-instrumenten, vergelijkbaar met een wichelroede, om antwoorden te vinden op vragen of om energieën te voelen en te interpreteren.

 5. Meditatie: Wands kunnen worden gebruikt als focuspunten tijdens meditaties, waarbij de beoefenaar zich richt op de energie en symboliek van de wand om een diepere staat van bewustzijn te bereiken.

🌺 @antaia.nl - Met haar heerlijk geurende producten, deze wijze vrouw heeft de kennis in zich om de mooiste rituele olien te maken. Er zit dus ook een specifieke Beltane rituele olie in de box! Daarnaast heeft Denise een nieuw mooi product gemaakt voor jullie om uit te proberen. Zeep! Een prachtig blok zeep dat je kan gebruiken om jezelf te reinigen, maar ook de kracht heeft om energetisch bij te dragen aan jouw gestel! 

Rituele oliën zijn mengsels van natuurlijke ingrediënten, zoals kruiden en bloemen, die worden samengesteld voor specifieke spirituele of magische doeleinden. Ze worden vaak gebruikt in verschillende spirituele praktijken om intenties te versterken, energieën te zuiveren, genezing te bevorderen, en magische rituelen te versterken. Rituele oliën kunnen worden gebruikt om mensen, voorwerpen, of ruimtes te zegenen en te zuiveren, om genezing en welzijn te bevorderen, en om meditatieve en magische praktijken te ondersteunen. Ze zijn een veelzijdig hulpmiddel dat kan worden aangepast aan de behoeften en doelen van individuele beoefenaars binnen verschillende spirituele tradities.

🌟 @foxandbonetattoos (also known as @hedgewitchcreations) - Margelique heeft een prachtig honneur van haar werk bijgevoegd. een prachtige beltane geinspireerde print en een stickersheet om jou te kunnen helpen met je rituelen en journals. Deze stickersheet heeft sigils. Wist je dat Margelique ook prachtige tattoo's zet? ben je geinspireerd? neem dan vooral contact met haar op. Daarnaast heeft Margelique ook een "fallische" vorm toegevoegd aan de box, elke beltane box heeft dit en elke keer wordt het "fallische" door een andere maker gemaakt. Dit, omdat ook de mannelijke energie bijdraagt aan de vruchtbaarheid van dit seizoen. En het is ook grappig. dat ook. 

Spiritueel journalen is een praktijk waarbij individuen hun gedachten, gevoelens, ervaringen, en spirituele reis opschrijven in een dagboek of notitieboek. Het doel van spiritueel journalen kan variëren van zelfreflectie en persoonlijke groei tot het bijhouden van rituelen, spreuken, en magische ervaringen.

Sigils zijn symbolen die worden gecreëerd door het combineren van verschillende letters, symbolen, of grafische elementen tot een uniek geheel. Ze worden vaak gebruikt in magische praktijken als middel om intenties te versterken, energieën te richten, en doelen te manifesteren.

Hier zijn enkele manieren waarop je sigils kunt gebruiken in spiritueel journalen:

 1. Intentie-setting: Creëer een sigil die je intentie symboliseert, zoals liefde, bescherming, of succes. Schrijf deze sigil vervolgens op in je dagboek als visuele herinnering aan je doel.

 2. Meditatie en focus: Gebruik een sigil als focuspunt tijdens meditatiesessies. Focus je op de sigil om je intentie te versterken en je bewustzijn te richten op je spirituele doelen.

 3. Bescherming en zegeningen: Schrijf sigils op in je dagboek als beschermende en zegenende symbolen. Gebruik ze om jezelf en je ruimte te beschermen tegen negatieve energieën en om zegeningen te ontvangen.

 4. Magische praktijken: Integreer sigils in magische praktijken, zoals spreuken en rituelen. Schrijf ze op in je dagboek als onderdeel van je magische voorbereiding en intentie-setting.

 5. Creatieve expressie: Gebruik sigils als een vorm van creatieve expressie in je dagboek. Experimenteer met verschillende ontwerpen en stijlen om unieke sigils te creëren die resoneren met jouw spirituele reis.

Het gebruik van sigils in spiritueel journalen kan een krachtige manier zijn om je intenties te versterken, je focus te verbeteren, en je spirituele groei te ondersteunen. Experimenteer met verschillende technieken en ontdek wat het beste werkt voor jouw praktijk.

🔮 @solfylte_hjorte_orakels - voor elke box heeft Dantielle een reading bijgevoegd die je op haar website kan terug vinden in een hidden link. Deze reading is helemaal afgestemd op beltane en op jouw sieraden! Daarnaast heeft ze 1 envelop toegevoegd waardoor 1 iemand een persoonlijke reading wint! heb je deze, neem dan vlug contact op met Dantielle voor jouw persoonlijke reading. 

Readings met tarot- en orakelkaarten zijn praktijken waarbij een kaartendeck wordt gebruikt om inzicht te krijgen in verschillende aspecten van het leven, zoals relaties, carrière, spiritualiteit, en persoonlijke groei. Hier is een overzicht van wat readings met tarot- en orakelkaarten inhouden, het verschil tussen deze kaarten, en waarom mensen ze gebruiken:

 1. Tarotkaarten:

  • Tarotkaarten zijn een gestructureerd deck van 78 kaarten, verdeeld in twee delen: de Grote Arcana (22 kaarten) en de Kleine Arcana (56 kaarten, vergelijkbaar met een gewoon kaartspel met vier pakken: staven, bekers, zwaarden, en munten).
  • Elke kaart heeft symbolische afbeeldingen en betekenissen die kunnen worden geïnterpreteerd om inzicht te krijgen in verschillende aspecten van het leven.
  • Tarotkaarten worden vaak gebruikt voor diepgaande readings die betrekking hebben op complexe levenskwesties, diepgaande inzichten, en psychologische groei.
 2. Orakelkaarten:

  • Orakelkaarten zijn een meer divers en flexibel deck van kaarten, meestal samengesteld door individuele makers, en ze kunnen verschillende thema's, afbeeldingen, en symbolen bevatten.
  • In tegenstelling tot tarotkaarten hebben orakelkaarten geen gestandaardiseerde structuur of aantal kaarten. Ze kunnen variëren van een klein deck van 20 kaarten tot een uitgebreide set van meer dan 100 kaarten.
  • Orakelkaarten kunnen worden gebruikt voor specifieke vragen, dagelijkse inspiratie, en algemene begeleiding. Ze zijn vaak meer intuïtief en toegankelijk dan tarotkaarten, waardoor ze geschikt zijn voor mensen die nieuw zijn in kaartlezen.

Waarom doen we het?

 • Inzicht en reflectie: Kaartreadings bieden inzicht, reflectie, en begeleiding over verschillende aspecten van het leven.
 • Intuïtie versterken: Het proces van kaarten leggen en interpreteren kan helpen bij het versterken van intuïtie en zelfbewustzijn.
 • Zelfontwikkeling: Kaartreadings kunnen worden gebruikt als een instrument voor zelfontwikkeling, persoonlijke groei, en spirituele ontdekking.
 • Hulp en begeleiding: Veel mensen gebruiken kaartreadings als een bron van hulp en begeleiding bij het nemen van beslissingen, het oplossen van problemen, en het vinden van richting in hun leven.

Het verschil tussen tarot- en orakelkaarten ligt voornamelijk in hun structuur, symboliek, en het niveau van gestandaardiseerde interpretatie. Beide vormen van kaartlezen zijn waardevolle hulpmiddelen voor zelfontdekking, begeleiding, en groei, en de keuze tussen tarot- en orakelkaarten hangt af van persoonlijke voorkeur en het doel van de reading.

🌸 @sweetwitchcreations - Niemand kreeg het zomaar voor elkaar maar Yasmin deed het gewoon even! Ze maakte haar eigen Aqua de Florida! deze vind je terug in elke box. Daarnaast heeft ze ook voor T2 een kaars gemaakt en in T3 zit een prachtige handgeviltte goddess die je kunt gebruiken bij je rituelen. 

Agua de Florida, ook bekend als Florida water, is een kruidenwater met een verfrissende geur dat traditioneel wordt gebruikt in spirituele en energetische praktijken, vooral in Latijns-Amerikaanse en Afro-Caribische culturen. Het wordt gebruikt voor reiniging, zuivering, bescherming, spirituele rituelen, en energetische reiniging. Het kan gesprenkeld, verneveld, of gebruikt worden als onderdeel van een reinigingsbad om ruimtes, voorwerpen, het lichaam, en het energetische veld van mensen te zuiveren van negatieve energieën en om bescherming te bieden tegen negatieve invloeden.

🍄 @mushroomsandmoths - De koningin van de klei! Deze lieverd heeft voor iedereen een set prachtige oorbellen gemaakt geinspireerd op de maan en op de natuur. Draag de oorbellen met trots en neem de energie van de maan met je mee op reis. 

Het dragen van de maan als sieraad kan een diepere symbolische betekenis hebben dan alleen esthetiek. Het kan een uiting zijn van verbondenheid met de cyclische ritmes van de natuur en de kosmos, vooral met de maanfasen. Deze verbondenheid kan de drager helpen om in contact te komen met haar intuïtie, vrouwelijke kracht, en creatieve energie. Het sieraad kan ook bescherming bieden tegen negatieve invloeden en een gevoel van mystiek en inspiratie oproepen. Over het algemeen draagt het dragen van de maan als sieraad een persoonlijke betekenis die de drager herinnert aan haar spirituele en symbolische verbinding met het universum.

🧙‍♀️ @danu_illis - Prachtige handgeviltte kronen en kammen! om te dragen naar jouw speciale gelegenheid tijdens beltane. maar ook voor een mooi ander ritueel of event. Hoe gaaf is het om een kostuum te dragen waar een kroon of tiara als centerpiece staat. In de T1 box zitten de beltane kammen, in de T2 box zit een prachtige tiara, en in de T3 box zit een prachtige kroon! 

loemenkronen dragen tijdens Beltane, het Keltische festival dat het begin van de zomer markeert, heeft diepe symbolische betekenissen. De bloemen symboliseren vruchtbaarheid, nieuw leven en de bloei van de natuur. Door bloemenkronen te dragen, eren en vieren mensen de schoonheid, vreugde en overvloed van het seizoen. Het is een manier om verbondenheid met de natuur uit te drukken en de cycli van groei en bloei te erkennen. Bovendien bieden bloemenkronen bescherming tegen negatieve energieën en brengen ze zegeningen voor een vruchtbare en overvloedige tijd. In essentie vertegenwoordigen bloemenkronen tijdens Beltane een viering van het leven, de natuur en de belofte van nieuwe groei en kansen.

🌹 @elderrosecreations - Een creatieve duizendpoot en dat zie je ook aan de producten die in de box zitten! In de T1 box zitten zaadjes die je kunt planten tijdens je ritueel of omdat je prachtige bloemen in je tuin wil. In de T2 box zit een prachtige boekenlegger met bloemen als thema. In de T3 box zit een heerlijke geurige kaars! 

Tijdens Beltane kunnen bloemenzaadjes worden gebruikt in een ritueel door ze te planten als symbolische daad van vruchtbaarheid en groei, terwijl men zich focust op intenties voor persoonlijke ontwikkeling en nieuwe beginnen.

Een boekenlegger ritueel kan worden uitgevoerd door het plaatsen van de boekenlegger met intentie tussen de pagina's van een boek. Telkens wanneer het boek wordt geopend, wordt de intentie hernieuwd en versterkt, terwijl de zaadjes symbolisch groeien met de kennis en wijsheid die het boek biedt.

Een kaarsritueel tijdens Beltane kan worden uitgevoerd door een kaars aan te steken en de vlam te visualiseren als de vonk van creativiteit, passie en groei. Terwijl de kaars brandt, kunnen intenties worden uitgesproken voor bloeiende projecten, relaties en persoonlijke groei, terwijl men de warmte en kracht van de vlam absorbeert.

🌿 @littleoccultghost - Met haar geweldige wierookmix! deze zit in elke box! en kun je dus thuis meteen gebruiken na het uitpakken. De wierookmix is echt heerlijk geurend! Voor de T3 boxen heeft Tess ook nog eens een tarotkaarthouder gekleid! helemaal in de vorm van een boomstronk. Zo kun je altijd je kaarten bij je houden en gebruiken. 

Om losse wierook op een kooltje te gebruiken, plaats je eerst een houtskooltablet op een hittebestendige schaal of een speciale wierookbrander. Steek vervolgens het kooltje aan met een aansteker of lucifer en laat het even smeulen totdat het gelijkmatig gloeit. Zodra het kooltje goed gloeit, strooi je een kleine hoeveelheid van de losse wierook op het oppervlak van het kooltje. De hitte van het kooltje zal de wierookkorrels verwarmen en verdampen, waardoor een aromatische rook vrijkomt.

De hoeveelheid losse wierook die je gebruikt, hangt af van je persoonlijke voorkeur en de gewenste intensiteit van de geur. Begin met een kleine hoeveelheid en voeg meer toe indien nodig. Let op dat je niet te veel wierook tegelijk gebruikt, omdat dit de rook kan verstikken en een onaangename geur kan veroorzaken.

Spiritueel gezien wordt wierook tijdens Beltane vaak gebruikt om de viering van vruchtbaarheid, groei en overvloed te versterken. De aromatische rook van wierook wordt gezien als een manier om intenties te zuiveren, te versterken en te verspreiden, terwijl het ook een atmosfeer van spirituele verbondenheid en vreugde creëert tijdens rituelen en ceremonieën. Het gebruik van wierook tijdens Beltane kan helpen om een gevoel van harmonie en spirituele verbinding te bevorderen, terwijl men de overgang naar het vruchtbare seizoen viert.

Wij deden ook nog een duit in het zakje en deden er nog wat spullen bij! 

Naast de kettingen zit ook in de box: 

- Een intentiespray / pepperspray: Met als basis roze peper en chilipeper, kruidnagel en rozenblaadjes. Om jezelf te beschermen, maar ook jezelf letterlijk te beschermen. It works both ways. 

 1. Intentie zetten: Voordat je de spray gebruikt, neem even de tijd om je intentie vast te stellen. Focus op de dualiteit van bescherming - zowel fysiek als spiritueel. Visualiseer jezelf omringd door een krachtig en beschermend schild, zowel van binnen als van buiten.

 2. Gebruik van de spray: Houd de sprayfles stevig vast tussen je handen en visualiseer de intentie die je hebt gezet voor de spray. Laat de energie van bescherming en kracht door je handen stromen en in de spray doordringen.

 3. Sprayen: Richt de spray naar jezelf en spuit de mist om je heen. Stel je voor dat de nevel zich verspreidt en een beschermende barrière vormt, die zowel fysieke als energetische bescherming biedt.

 4. Focus op intentie: Terwijl je de spray gebruikt, herhaal je een krachtige intentie in gedachten of hardop, zoals: "Ik ben veilig en beschermd, van binnen en van buiten."

 5. Dankbaarheid: Na het gebruik van de spray, sluit je het ritueel af door dankbaarheid uit te drukken voor de bescherming en kracht die het biedt. Voel de kracht en de veiligheid die de spray je schenkt.

 6. Herhaling: Herhaal dit ritueel zo vaak als nodig is om jezelf te beschermen en je verbonden te voelen met de kracht van de spray. Gebruik de spray wanneer je jezelf wilt beschermen, zowel fysiek als spiritueel, en weet dat het beide manieren werkt. Draag deze dus mee in je tas, zodat als je in een situatie terecht komt dat je jezelf ook op die manier kunt beschermen.

- Een selflove ritueel (T3 en T2) met een handgemaakte kaars. In de T1 box zit enkel de kaars. In de doos zit een glaasje (thrifted), waar je je kaars op kan zetten. Dit doe je door de onderkant van de kaars te smelten en erop vast te plakken. Je kunt vervolgens de kaars aansteken en met de palo santo en huisgewonnen bijvoet de vlam doorgeven aan een andere kaars of gebruiken als wierook! 

 1. Bereid je ruimte voor: Kies een rustige en comfortabele plek waar je het ritueel kunt uitvoeren. Zorg ervoor dat je alle benodigdheden binnen handbereik hebt.

 2. Reiniging en intentie: Begin met het reinigen van je ruimte en jezelf. Steek de palo santo aan en laat de rook door de ruimte zweven terwijl je je intentie voor het ritueel visualiseert. Focus op zelfliefde, acceptatie en innerlijke kracht.

 3. Voorbereiding van de kaars: Plaats het glaasje op een vlakke ondergrond. Smelt de onderkant van de handgemaakte kaars voorzichtig met een aansteker of een ander warmtebron. Plaats de kaars stevig in het glaasje en zorg ervoor dat het goed vastzit.

 4. Aansteken van de kaars: Steek de handgemaakte kaars aan met een lucifer of aansteker. Terwijl de vlam zich verspreidt, focus je op de warmte en het licht dat het brengt, en visualiseer je zelfliefde die in je hart opgloeit.

 5. Doorgeven van de vlam: Neem de palo santo en huisgewonnen bijvoet en laat de rook rond de brandende kaars dansen. Gebruik de vlam van de handgemaakte kaars om een andere kaars aan te steken, als symbool van het doorgeven van liefde en positieve energie. Je kunt ook de rook gebruiken als wierook om je ruimte verder te reinigen en te zegenen.

 6. Reflectie en affirmaties: Terwijl de kaars brandt, neem een moment om te reflecteren op jezelf en je eigen waarde. Herhaal affirmaties van zelfliefde en empowerment, zoals "Ik ben genoeg" en "Ik verdien liefde en geluk".

 7. Dankbaarheid en afsluiting: Sluit het ritueel af door dankbaarheid te uiten voor de liefde en kracht die je in jezelf hebt gevonden. Blaas de kaars uit en bedank de elementen, de kaars en de rook voor hun bijdrage aan het ritueel.

Laat de kaars rustig branden terwijl je geniet van de warmte en de positieve energie die het uitstraalt. Herhaal dit ritueel zo vaak als nodig is om je verbonden te voelen met je eigen innerlijke kracht en liefde.

- Wierrookcones en een energiser spelljar 

- Multi purpose Ritueel zout met ritueel as, bloemblaadjes en etherische olieen. Zowel te gebruiken in rituelen, als badzout, als scrubzout of om je huis een beschermende zoutcirkel te geven. 

heel veel liefs en veel plezier met de inhoud van je beltane box! En een blessed beltane gewenst! 

Vind ook onze nieuwe collectie in de webshop! 

Add comment

Comments

There are no comments yet.