Blog

Bedrijfs en Logo sieraden: Jouw identiteit

Wanneer je een bedrijf runt, is het belangrijk om je merk op de juiste manier te presenteren aan de wereld. Een van de manieren om dit te doen, is door middel van bedrijfs- en logo sieraden. Deze sieraden zijn niet alleen een mooie en stijlvolle manier om je merk te promoten, maar ze kunnen ook dienen als een krachtige marketingtool of als relatiegeschenk. 

Read more »

Trouwringen: Zoals jullie het willen

Een trouwring is misschien wel het belangrijkste sieraad dat je in je leven zult dragen. Het symboliseert de eeuwige liefde tussen jou en je partner en vertelt het verhaal van jullie verbondenheid. Bij Atelier Wolfstone begrijpen we hoe belangrijk dit is, en daarom bieden we een prachtig custom proces aan voor op maat gemaakte trouwringen die perfect passen bij jullie unieke stijl en persoonlijkheden.

Read more »

Rouwsieraden: het behouden van herinneringen

De dood van een geliefde is een van de meest ingrijpende gebeurtenissen in het leven. Naast het verdriet en de pijn kan het ook moeilijk zijn om te accepteren dat die persoon er niet meer is en om verder te gaan met je leven. Rouwsieraden bieden een manier om je geliefde te herinneren en te koesteren, zelfs nadat ze zijn heengegaan. Bij Atelier Wolfstone helpen we je graag aan je custom made rouwsieraad. Handgemaakt en volledig ter nagedachtenis van jouw geliefde. 

Read more »

Custom Sieraden: Het Perfecte Geschenk voor Iedere Gelegenheid

Sieraden zijn een symbolische manier om onze persoonlijkheid en stijl uit te drukken. Of het nu gaat om een verlovingsring, armband of oorbellen, sieraden kunnen een speciaal verhaal vertellen. Maar waarom kiezen steeds meer mensen voor custom sieraden? Wat is het voordeel van het ontwerpen en dragen van sieraden op maat gemaakt?

Read more »

Hoe kun je sieraden reinigen?

Sieraden dragen onze emoties, gedachten en energieën die we hebben opgebouwd gedurende de tijd. Je meest geliefde sieraden draag je vaak dag in en dag uit! Waardoor ze natuurlijk ook meemaken wat jij mee maakt. Dit kan natuurlijk heel wat zijn door de dag heen. 

Read more »

Ostara en Wolfstone

Ostara is een oud-Germaans feest dat wordt gevierd rond de lente-equinox, op of rond 21 maart. Het is een viering van de opkomende zon en de wedergeboorte van de natuur. Het wordt vaak geassocieerd met de godin Ostara, van wie het feest zijn naam kreeg.

Read more »

Rouwsieraden

Rouwsieraden zijn een manier om dierbare mensen dicht bij ons te houden, zelfs nadat ze zijn overleden. Deze bijzondere sieraden worden vaak gedragen als een herinnering aan de persoon die is overleden en als een symbool van hun voortdurende aanwezigheid in het leven van de dragers.  Wij vinden dit een van de mooiste custom sieraden om te mogen maken, het mee maken van de rouw maakt deze sieraden zo puur en echt. Het is werkelijk waar een privilege om dit te mogen doen. 

Read more »

Wat zit er in de Samhain box?

Jullie helpen ons een droom waar te maken, namelijk, fulltime bezig zijn met Wolfstone en we zijn al aardig op weg om daar te kunnen komen. Dankjewel aan allen die ons supporten, customs bij ons bestellen, wekelijks rondstruinen op onze website en natuurlijk onze seizoensboxen bestellen! 

Read more »

Rouw sieraad voor Hailey

Je beste maatje verliezen, de lieve Hailey. Plots uit het leven van Reneé haar baasje gegrepen. Wat een eer het was dat ze ons een berichtje stuurde met de vraag of het mogelijk was om een sieraad te maken met het haar van haar lieve hond. Maar natuurlijk kunnen we dat. Met liefde ♡

Read more »

Wat is Samhain?

Wat is het toch leuk om heiden te zijn. Met 8 extra feestdagen in het jaar om te vieren. Deze sabbats zijn feestdagen en volgen het ritme van de jaargetijden. Wij vinden het erg fijn om deze tendens te volgen, vooral omdat het voor ons heel natuurlijk voelt om mee te bewegen met de ritmes van de seizoenen. 

Read more »

Samhain Box

Dit jaar wilden we met Samhain echt uitpakken! Deze samhain of halloween box is samengesteld uit super mooie handgemaakte producten die bruikbaar zijn om te dragen maar ook voor samhain rituelen of selfcare. Het zou bijna ook een selfcare box of ritueel box mogen heten. Je vind deze box terug bij Experience Boxes

Read more »