Rouw sieraad voor Ballie

Published on 11 October 2022 at 22:36

Je beste vriend verliezen.

Iedereen die een huisdier heeft gehad en deze is verloren weet hoe veel pijn het doet. Onze lieve maatjes, waar we alles tegen vertellen en alles aan kwijt kunnen. 

Zo ook met de lieve Caitlin, die naar ons toe kwam met de vraag een rouw sieraad te maken voor haar lieve kat Ballie. 

Caitlin wilde graag haar maatje bij haar blijven dragen. Het verhaal over Ballie liet ook ons achter in tranen. Hoe ga je nu om met rouwen? Je huisdier is een familielid en doet net zoveel pijn. Wij vinden het een ontzettende eer om haar te mogen helpen met de verwerking. 

Door een rouwsieraad te maken om voor altijd te blijven denken aan haar lieve kat Ballie. Ze stuurde ons een stukje vacht op. Na het doorspreken over hoe ze het sieraad wilde hebben maakten wij een custom plan samen met Caitlin. 

We begonnen met het bewerken van de ring in Sterling Silver. Caitlin heeft dit ontwerp uitgekozen vanuit de schetsen die we met haar gecommuniceerd hadden. Vanuit die schetsen ontstond de ruwe vorm die steeds verder opgewerkt werd. Daarna legden we de haartjes in een onderlaag van epoxy. Hierop plaatsten we een quartz steen. Op deze manier wordt ook de kwaliteit gewaarborgd en het aller belangrijkste, een prachtig sieraad. 

Handgravures 

Ook bezitten we de kennis en kunde om handgravures te maken. Dus als cadeautje graveerden we dr naam Ballie in de ring. Naast het haar, draagt ze nu dus ook altijd de naam met zich mee. 

Rust zacht lieve ballie ♡

Add comment

Comments

There are no comments yet.