Gastblog: Jojo's weddings events

Published on 5 June 2022 at 12:49

Wij van Wolfstone introduceren jullie graag aan Jojo's weddings events. Wij hebben de eer om steeds vaker trouwringen voor jullie te maken. Maar wat komt er nu nog meer kijken bij een bruiloft. Jolanda neemt jullie mee in haar wereld. Wat doet een weddingplanner allemaal en wat is de rol van een weddingplanner bij je bruiloft. Lees snel verder.

Je lief heeft eindelijk de grote vraag gesteld! Of misschien hebben jullie tijdens een goed gesprek besloten jullie liefde en verbintenis formeel te laten vastleggen. Gefeliciteerd!  

Neem vooral even een momentje om te genieten van deze nieuwe stap in jullie relatie. Jullie zullen het snel genoeg druk genoeg krijgen. 

Misschien beginnen jullie vol goede moed met het plannen van jullie bruiloft. Of misschien loopt je hoofd nu al over. Wat de situatie ook is, het is verstandig een en ander op een rijtje te zetten. Maar waar begin je met plannen? 

Bepaal jullie prioriteiten en budget 

Voordat je anderen bij jullie trouwplannen gaat betrekken, is het belangrijk dat jullie samen op één lijn zitten. Neem dus de tijd om te bespreken hoe je jullie trouwdag voorstelt. 

Jullie prioriteiten zullen mede jullie budget bepalen. Mogelijk hebben jullie al gespaard voor de grote dag, of zijn jullie van plan een langere verloving te hebben, zodat jullie nog wat kunnen sparen. Of misschien dragen jullie (groot)ouders bij in de kosten. 

Probeer op dit punt in het planningsproces vast te leggen wat jullie maximaal kunnen en willen uitgeven aan jullie bruiloft. Dit helpt jullie in het maken van keuzes gedurende de verdere voorbereiding. 

 

Hoe hou je het overzicht? 

Bij het plannen van jullie bruiloft komt veel kijken: vinden en boeken van leveranciers, opstellen en bijhouden van de gastenlijst, jullie budget in de gaten houden... En dat zijn alleen nog maar de grote lijnen. Voeg daar je dagelijkse verantwoordelijkheden aan toe en zelfs de meest georganiseerde aanstaande bruidsparen schieten in de stress. 

Hoe fijn is het dan als iemand die stress bij jullie wegneemt? Iemand die net zo enthousiast is over jullie bruiloft als jullie dat zijn. Die orde in de chaos schept en zorgt voor overzicht en rust. Iemand die jullie het logistieke geregel uit handen neemt, terwijl ze erop let dat jullie genoeg tijd hebben voor de voorpret. En die zorgt dat alles ruim op tijd is geregeld en jullie kleine reminders stuurt waar nodig.

Zo iemand vind je in een weddingplanner. En Jojo's Weddings & Events doet dat met nadruk op jullie eigen stijl en visie, ongeacht hippe trends, bemoeizuchtige familieleden en gedateerde tradities. 

 

Maatwerk passend bij jullie bruiloft 

Het voordeel van een weddingplanner is dat het maatwerk is, specifiek afgestemd op jullie behoeften, wensen en budget. 

Zo kun je kiezen voor dagcoördinatie, dit wordt in de volksmond vaak ook wel ceremoniemeester genoemd, maar omhelst veel meer dan dat woord doet vermoeden. Bij dagcoördinatie regelen jullie de bruiloft (grotendeels) zelf. Ongeveer 6-8 weken voor de grote dag lopen we alles nauwkeurig door. Zo bekijken we waar nog zaken geregeld moeten worden en hoe jullie dag eruit gaat zien. We stellen een draaiboek op en ik zorg ervoor dat alle betrokken leveranciers hiervan op de hoogte zijn. Vanaf dat moment ben ik ook het aanspreekpunt voor de leveranciers, zodat jullie in alle rust van de laatste voorpret kunnen genieten. En op de dag zelf houd ik het draaiboek in de gaten, zodat de dag op rolletjes verloopt en jullie niet op de tijd hoeven te letten. 

Willen jullie vanaf het begin ontzorgd worden? Dan is wedding planning een goede optie. Of jullie nu nog geen idee hebben wat voor bruiloft jullie willen, of juist al een aardig concept voor ogen hebben, samen werken we jullie plannen uit. Hierbij houd ik goed in de gaten dat jullie niet over jullie budget heen gaan. Het zoeken naar geschikte leveranciers neem ik jullie uit handen; op basis van jullie wensen draag ik verschillende opties aan waaruit jullie kunnen kiezen. Ook het logistieke geregel neem ik op me. En naarmate de dag dichterbij komt loopt dit moeiteloos over in de dagcoördinatie zoals hierboven omschreven. 

Meer weten over hoe ik jullie kan helpen jullie droombruiloft te organiseren? Neem contact met me op voor een vrijblijvende kennismaking! 

Liefs, 

Jolanda 

 

Fotocredits:

Wedding proefmakeup (13): Colorful Femke https://www.instagram.com/colorful_femke/
Wedding_Jojo-(48-of-148): Paul Rous https://www.instagram.com/paul_rous/
Wedding_Jojo-(73-of-148): Paul Rous https://www.instagram.com/paul_rous/
Jojo: Paul Rous https://www.instagram.com/paul_rous/
20211115_103041: eigen foto

Add comment

Comments

There are no comments yet.