Webshop update! Onze trots!

Published on 8 May 2022 at 16:32

Het heeft even geduurt maar handgemaakte sieraden mogen tijd kosten. Wij hebben zojuist op onze website een nieuwe collectie gereleased. Onze nieuwe sieraden zijn te vinden onder Silver Jewelry

Wij zijn ontzettend trots! Niet alleen hebben we beiden een ontzettende rush aan creativiteit gehad. Maar door onze customs en jullie, de custom aanvragers. Hebben wij zo ontzettend veel nieuwe kennis opgedaan over technieken en manieren om te smeden. Dankjewel voor jullie vertrouwen! ♡ Jullie betekenen ontzettend veel in onze Wolfstone reis en we vinden het hartstikke leuk als jullie daar deel van uitmaken. 

Inspiratie voor onze nieuwe sieraden

Zoals jullie wellicht al hebben gemerkt zijn wij ontzettend geinspireerd door de natuur. Alles van bomen tot dieren inspireert ons voor onze handgemaakte sieraden. The tree fairy zoals je hierboven ziet is geinspireerd op een nest van takken en bladeren waar een fee in zit te rusten voor haar volgende vlucht. Kijk naar deze details, de knoesten van de takjes die weer geheeld zijn. Stukjes waar de takken zijn afgebroken. De amethyst in het midden heeft zo veel facetten, ze sprankelt! 

Zilveren sieraden geinspireerd door Dino's! 

Ja, je hoort het goed. Dino's zijn cool en daarom heben we via de geweldige Anne Sanders, preparateur, deze alligatorbotjes weten te bemachtigen. Alligators en krokodillen zijn natuurlijk gewoon dino's! 

Deze geweldige dieren zijn als eerste teruggevonden in het Mesozoïcum wat dus terug te relateren is op de sieraden die wij hebben gemaakt. De handgemaakte zilveren sieraden hebben de textuur van de botten van alligators en een ketting is een dubbel ketting met een gegoten botje met de delftse aarde methode. 

Het is net alsof de prachtige doorschijnende stukken prehniet worden vastgehouden door een bottenstelsel van een dier uit een ver verleden! 

Alle Sea Witches handen in de lucht! 

Deze sterling silver choker en ringen zijn handgegoten uit een mal van een ruggengraat vsn een vis! Altijd al op zoek geweest naar jouw perfecte sea witch sieraad? Dit is je kans. De ketting bevat een prachtige groene toermalijn die, wanneer je de achterkant richting het licht houdt. Veranderd in een geweldige heksensteen. Ook leuk om mee te pendelen, hoe je dat doet lees je hier

De ringen hebben beiden ook dezelfde soort opening aan de achterkant waardoor je de ring kan afnemen en ook kan mediteren in de fonkelingen van deze prachtige sieraden! 

Slang ruggengraat oorbellen.

Ja maar hoe leuk zijn deze dan? Deze oorbellen hebben naast twee slang ruggengraatjes handgegoten en handgesmeed met delftse klei. Hebben ze ook nog toermalijn kwarts cabochons! 

Stoer maar ook zeer charmante oorbellen die echt voor meerdere gelegenheden geschikt zijn. Of voor altijd. Want zo leuk zijn ze. 

 

Even een persoonlijke noot

Ik (Kaat) schrijf bijna alle blogs en insta teksten en ik neem even wat ruimte hier in om te vertellen hoe trots wij zijn! 

Voordat ik deze collectie af kon maken werd ik ziek en belandde ik in het ziekenhuis voor een spoed operatie. Het duurde 6 weken voor ik weer mocht gaan opbouwen. Het af maken van deze collectie is voor mij echt een afsluiter van deze periode! 

Het is mij ook opgevallen hoeveel groei er is geweest in mijn smeedtechnieken. Dat is ook flink te danken aan Huib, die een enorme motivator is en een persoonlijke zoekmachine die niet rust voor hij een antwoord weet. 

Ik heb in deze collectie nieuwe soorten zettingen gedaan, voor mij was dit de eerste keer dat een flush zetting succesvol verliep! Daarnaast ging alles redelijk snel in elkaar en ben ik heel trots op de uitkomst! 

Huib heeft the Tree Fairy gemaakt, voornamelijk met de hand gegraveerde details! Het is echt geweldig hoe veel detail hier in zit. 

Beiden hebben wij nooit een opleiding gedaan in edelsmeden en leren wij alles onszelf aan. Ook leren we veel van elkaar. Dat gebeurd ook wanneer je 2 neurodiverse mensen bij elkaar zet, waardoor we wel moeten communiceren wil dit goed verlopen. 

Wij mogen beiden ontzettend trots zijn op onze goudsmid carriere tot nu toe. Wij zouden het ook heel leuk vinden als je bij onze community komt ♡ 

Welkom in ons warme bad! 

 

Add comment

Comments

There are no comments yet.