De werking van Edelstenen

Published on 29 April 2022 at 07:57

Wolfstone werkt met edelstenen en sterling silver sieraden in Kaatsheuvel. De plek voor natuurlijke sieraden in de buurt van de Efteling. Onze edelstenen sieraden hebben al menig hart gestolen in Brabant. 

Maar hoe stelen sieraden ons hart? Vaak door de edelstenen die erin zitten. Maar vaak is het edelmetaal zelf ook geweldig mooi! 

Edelstenen zijn ontzettend persoonlijk.

Iedereen heeft een andere affirmatie met bepaalde stenen. De een wil graag diamant in een ring, de ander wil liever een hanger met labradoriet. Wij hebben op onze website veel verschillende soorten edelstenen staan. Maar kunnen natuurlijk altijd iets op maat maken! Kijk gerust eens naar onze custom order policy zodat we je NOG beter kunnen helpen. We doen het graag! 

De werking van een edelsteen is ook persoonlijk. Het is namelijk sterk afhankelijk van hoe mooi je iets vind. Hoe meer affiniteit je ergens mee hebt, des te makkelijker plaats je ergens een intentie in. Dus hoe mooier je de steen vind, hoe beter een intentie ergens bij voelen. 

Naast sieraden verkopen wij ook losse stenen, deze zijn vrij van mensenleed en ander soort ellende. Onze losse edelstenen zijn namelijk zelf gedolven en/of geslepen. Een flink deel van de harde arbeid hebben wij zelf gedaan. Onze stenen vind je hier

Werking van edelstenen

De werking van edelstenen en mineralen hangt heel erg samen met esthetiek. Vind je het mooi? Top, want dan is de affirmatie sneller gezet. 

Wij omschrijven heel kort en bondig vaak de werking van een steen of mineraal. Dit doen wij omdat wij jouw gevoel bij een edelsteen of mineraal niet willen voorschieten. Door namelijk zelf de verbinding te leggen met een steen of mineraal voel je namelijk beter in! Dit heeft alles te maken met gevoel en jazeker! Een steen heel mooi vinden werkt hier juist extra op!

Kies een steen dus niet persee op werking! Maar wel op uiterlijk. Je kunt namelijk aan elke steen een persoonlijke affirmatie plakken. Vind je dit nog moeilijk, wat wij begrijpen. Verwijzen we je graag door naar de website van Spiritual Garden. Zij zijn praktisch onze buren in Udenhout en omschrijven ontzettend duidelijk de mogelijke werkingen van deze edelstenen en mineralen. 

Add comment

Comments

There are no comments yet.