Samhain box 2023: The woodland coven

Published on 14 October 2023 at 11:43

Wat is The Woodland Coven? 

In de wereld van magie en mystiek is de term 'coven' niet onbekend. Het is een woord dat de verbeelding prikkelt en associaties oproept met oude rituelen, geheime bijeenkomsten en de diepste connecties met de natuur. Bij Atelier Wolfstone begrijpen we de waarde van deze traditie en hebben we een prachtige Samhain Box gecreëerd, genaamd "Woodland Coven," als eerbetoon aan onze gemeenschap van natuurliefhebbers, kunstenaars en beoefenaars van diverse vormen van hekserij.

Maar wat is een coven eigenlijk? Laten we een diepere blik werpen.

Een Coven: De Essentie van Gemeenschap en Magie

Een coven is in wezen een kleine groep mensen die samenkomen om spirituele en magische praktijken te delen. Deze groepen zijn vaak nauw met elkaar verbonden en delen een diepe liefde voor de natuur, spirituele verbondenheid en een passie voor rituelen en kunst.

In de context van hekserij en paganisme wordt een coven meestal geleid door een hogepriester of hogepriesteres, die fungeert als gids en leraar voor de leden. De covenleden komen regelmatig samen om samen te werken aan rituelen, vieringen en magische handelingen. Deze bijeenkomsten kunnen worden gesynchroniseerd met de fasen van de maan, de seizoenen van het jaar, of speciale gelegenheden zoals Samhain.

Woodland Coven: Onze Gemeenschap

Bij Atelier Wolfstone hebben we onze eigen Woodland Coven gecreëerd, niet als een traditionele heksenkring, maar als een gemeenschap van gelijkgestemde individuen. Onze Woodland Coven bestaat uit mensen die een diepe connectie met de natuur delen, kunst omarmen als een vorm van expressie en heling, en die zich laten inspireren door diverse stromingen van hekserij.

Onze Samhain Box, die we met liefde hebben samengesteld, is een viering van deze gemeenschap. Gevuld met magische items en kunstwerken, roept het de geest van Samhain op - een tijd van overgang, reflectie en eerbetoon aan onze voorouders. Door de Woodland Coven te eren, eren we de kracht van gemeenschap, creativiteit en de band tussen mens en natuur.

De Magie van Woodland Coven

In onze Woodland Coven draait alles om het delen van kennis, het koesteren van de natuur en het vieren van het mystieke. Het is een plek waar ideeën floreren, waar rituelen worden gedeeld en waar kunst en magie hand in hand gaan. Het is een gemeenschap die ons herinnert aan de wonderen van de wereld om ons heen en ons inspireert om diepere connecties te maken met de natuur en met onszelf.

De Woodland Coven Samhain Box is een eerbetoon aan deze gemeenschap en een uitnodiging om deel te nemen aan de magie. We nodigen je uit om jezelf onder te dompelen in de rituelen, kunst en verbindingen die deze box belichaamt, en om samen met ons de betekenis van Samhain te vieren.

Of je nu een doorgewinterde heks bent of gewoon nieuwsgierig bent naar de wereld van magie en kunst, de Woodland Coven Samhain Box biedt iets speciaals voor iedereen. Het is een kans om deel uit te maken van een grotere gemeenschap, de natuur te eren en je te laten inspireren door de magie van het leven.

Sluit je aan bij onze Woodland Coven en vier Samhain met ons - de tijd van overgang, de tijd van reflectie, de tijd van magie. Samen zijn we sterker, creatiever en meer verbonden met de prachtige wereld om ons heen. Welkom in onze coven.

Maar wat zit er dan in jullie Samhain Box? 

Laten we beginnen met onze prachtige kettingen! In totaal zijn er 9 experience boxes samengesteld met daarin 3 verschillende betoverende kettingen. The Witch Brew is een ketting in de vorm van een pompoen, prachtig versierd met een Rode Agaat, perfect voor Samhain, het feest der heksen. De Harvest Moon ketting is ontworpen om de maancyclus te weerspiegelen, terwijl The Haunted Forest een kerkraam-achtig design heeft.

Ontdek het betoverende trio van Witch Brew kettingen, elk met een pompoenvorm en verfraaid met Rode Agaat. Deze steen symboliseert passie en vitaliteit, en kan krachtige energie kanaliseren in jouw mystieke praktijken. Een ware krachtpatser!

Verlicht je pad met de Harvest Moon kettingen, die de veranderende maanfasen prachtig weerspiegelen. Ze zijn versierd met Toermalijnkwarts, een steen die balans en transformatie bewaakt en je door de cycli van het leven leidt, zoals de maan dat doet met haar fasen.

Waag je in de diepten van The Haunted Forest met het derde trio, waar Zwarte Onyx heerst als een talisman van bescherming en veerkracht. Laat zijn aardende aanwezigheid je geest verankeren te midden van de dans der schaduwen.

In samenwerking met 12 visionaire, geweldige spirituele en creatieve makers hebben we een symfonie van spiritualiteit en speelsheid in elke hoek van deze ervaringsbox verweven. Van instrumenten voor rituelen tot prachtige homeware en selfcare items, onze Woodland Coven Samhain Box 2023 is een eerbetoon aan hun grenzeloze creativiteit.

Laat jezelf onderdompelen in spiritualiteit terwijl je de heilige verbinding tussen jezelf en het universum omarmt tijdens dit betoverende seizoen. En met een knipoog naar speelsheid, geef je over aan je innerlijke kind en dans onder de maanverlichte hemel.

The Creators! 

@rebeccamiek - Keramiek @SolfylteHjorte - Readings en ander Tarot gespuis @kimiwaruixbunnies - schattige knuffels en trinkets
@maryfeywood - Prachtige Kunst @hollow_moon_art - Dreadwraps en andere haartrinkets @officiallirma - prachtige gehaakte items
@antaia.nl - haardheks huisheks en heerlijk ruikende oliën @littleoccultghost - tarotreadings @ronafly_creations Prachtige kunst en altaarkaarten
@magic_witchin - algemene hekserij @meartimus.pictures - fotografe @claudiafranny - heks, glasverzamelaar, kaarsen maken

Dumb Supper by Arganthe of Avalon

Speciaal voor onze samhain box heeft Arganthe van Magic Witchin een prachtig ritueel geschreven. Dit heet de Dumb Supper! Dit kun je doen met de items die je hebt ontvangen in je samhain box! Maar dit mag natuurlijk ook met andere items (mocht je toevallig de box niet hebben maar dit wel lezen). 

Add comment

Comments

There are no comments yet.