Rouwsieraden: het behouden van herinneringen

Published on 12 March 2023 at 19:45

De dood van een geliefde is een van de meest ingrijpende gebeurtenissen in het leven. Naast het verdriet en de pijn kan het ook moeilijk zijn om te accepteren dat die persoon er niet meer is en om verder te gaan met je leven. Rouwsieraden bieden een manier om je geliefde te herinneren en te koesteren, zelfs nadat ze zijn heengegaan. Bij Atelier Wolfstone helpen we je graag aan je custom made rouwsieraad. Handgemaakt en volledig ter nagedachtenis van jouw geliefde. 

As-sieraden

As-sieraden zijn ontworpen om een ​​klein deel van de as van je geliefde te bewaren. Deze sieraden zijn er in veel verschillende stijlen, van elegante hangers tot discrete armbanden. Wij maken graag je maat gemaakte as-sieraden maken om jouw specifieke wensen en behoeften te vervullen. Zichtbaar in epoxy of in epoxy onder een doorzichtige steen. 

Haar-sieraden

Haar-sieraden bieden een unieke manier om het haar van je dierbare te behouden. Een klein stukje haar kan worden ingebed in een ring of hanger, waardoor het een intiem en persoonlijk aandenken wordt. Dit kan zowel zichtbaar of onzichtbaar verwerkt worden. Dit is maar net wat je zelf wil natuurlijk. Het gaat om het idee om je geliefde te kunnen herinneren en dit doe je natuurlijk op jouw manier. Wij zorgen ervoor dat jouw manier verzilverd wordt. 

Herdenkings-sieraden

Herdenkings-sieraden zijn er om je te helpen de herinnering aan je geliefde te behouden. Dit type sieraad kan bijvoorbeeld een hanger zijn die de initialen van je dierbare bevat een vingerafdruk, of een armband met een gravure van een belangrijke datum of citaat. Ook doen we maan-sieraden waarbij de maanstand van de datum en tijd van geboorte of overlijden wordt nagebootst. Bij Atelier Wolfstone geloven we dat het dragen van een herdenkings-sieraad je kan helpen om je geliefde dicht bij je te houden en om de herinneringen te behouden.

Bij het ontwerpen van onze rouwsieraden werken wij nauw met je samen om een ​​sieraad te creëren dat past bij jouw specifieke wensen en behoeften. Of je nu een sieraad wilt ter herdenking van een familielid, vriend of huisdier, we zijn er om je te helpen. Elk sieraad wordt met de hand gemaakt van hoogwaardige materialen en met oog voor detail, zodat je een sieraad hebt dat jarenlang meegaat.

Bij Atelier Wolfstone geloven we dat rouwsieraden een waardevol en betekenisvol aandenken zijn. Door het dragen van een rouwsieraad kan je de herinnering aan je geliefde behouden en je troosten op momenten dat je dat nodig hebt. Bezoek onze custom pagina zodat je kunt zien hoe wij werken. En neem vooral contact met ons op om jouw perfecte rouwsieraad te ontwerpen.

Add comment

Comments

There are no comments yet.