Welkom bij Wolfstone, de plek voor natuur geïnspireerde sieraden en kunst met een passie voor de smeedkunsten! 


Natuur geïnspireerde sieraden | Graveren en inleg | Schilderwerk  | Trouwringen | Verlovingsringen | Herinneringssieraden | As sieraden | Haar sieraden | Logo sieraden

Ontdek ons verhaal

Welkom bij Atelier Wolfstone, een onafhankelijk sieradenmerk dat wordt gerund door een team van twee gepassioneerde goudsmeden, Huib en Kaat. Ons bedrijf is gevestigd in Kaatsheuvel, Noord-Brabant, Nederland en wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen en vervaardigen van unieke, duurzame en met de hand gemaakte sieraden en kunstwerken die geïnspireerd zijn door de natuur.

Bij Atelier Wolfstone hebben wij een diepgaande waardering voor de schoonheid en het vakmanschap van edelmetalen en daarom werken wij uitsluitend met de hoogste kwaliteit materialen en edelstenen. Elk stuk dat wij maken is met de hand vervaardigd in ons atelier, en als een onafhankelijk bedrijf, hechten wij grote waarde aan het leveren van hoogwaardige kunstwerken.

Wij zijn er trots op dat wij als een van de weinige sieradenmerken duurzaamheid als kernwaarde hebben en wij zijn voortdurend op zoek naar nieuwe manieren om onze impact op het milieu te minimaliseren. Bij ons kunt u erop vertrouwen dat uw aankoop niet alleen een mooi kunstwerk is, maar ook een verantwoorde keuze voor de planeet. Wil je hier meer over weten lees hier over in onze blogs

Dankjewel dat je onze website bezoekt, www.atelierwolfstone.com, kijk vooral lekker rond om onze collecties te ontdekken en ons verhaal te leren kennen. Onze sieraden zijn perfect als uniek cadeau voor een speciaal iemand of als een persoonlijke traktatie voor jezelf.  Shop nu en voeg een sprankje magie toe aan je leven met Atelier Wolfstone.

Bekijk onze collecties en ontdek het perfecte stuk om toe te voegen aan jouw juwelendoos. Of je nu aan het kijken bent voor een statement ketting of een delicate ring,  we hebben sowieso iets wat past bij jouw smaak en stijl. Als je echt iets unieks en persoonlijkt zoekt hebben we ook een custom design service waar je samen met ons jouw one-of-a-kind stuk ontwerpt. Dit is de plek als je zoekt naar trouwringen, as-sieraden, haar sieraden en andere zeer persoonlijke stukken zoals verlovingsringen. 

Dankjewel voor het kiezen voor Atelier Wolfstone, 

Product Highlight: 

Introducing our one-of-a-kind Beech Silver Pendant with 24k Gold Inlay. This stunning piece of jewelry is handcrafted with precision and care, featuring intricate engravings inspired by the natural beauty of beech trees. The pendant is made of high-quality sterling silver, adorned with delicate gold inlays that add a touch of luxury and sophistication.

The combination of silver and gold symbolizes the balance between light and dark, making this pendant perfect for those who embrace duality in life. The beech tree is associated with growth, transformation, and new beginnings, making this pendant an ideal gift for someone embarking on a new journey or chapter in life.

This pendant is a true statement piece that will elevate any outfit. Wear it as a reminder of your inner strength and resilience, or simply to add a touch of elegance to your look. Each pendant is handcrafted and unique, making it a special addition to any jewelry collection.

Material: Recycled 925 Sterling silver, 24k gold inlay

Gemstone(s): none

Methods used: shaping, soldering, engraving, inlay, blackening, polishing.

Pictures are unedited and made in a light box.

***
6 months warranty starting from the day of delivery. Warranty on defects in workmanship.
Prices are including 21% tax.

Maak kennis met onze unieke Beech Silver Pendant met 24k Gouden Inlay. Dit prachtige sieraad is met precisie en zorg met de hand vervaardigd en heeft ingewikkelde gravures geïnspireerd op de natuurlijke schoonheid van beukenbomen. De hanger is gemaakt van hoogwaardig sterling zilver en versierd met delicate gouden inleg die een vleugje luxe en verfijning toevoegt.

De combinatie van zilver en goud symboliseert de balans tussen licht en donker, waardoor deze hanger perfect is voor degenen die dualiteit in het leven omarmen. De beukenboom wordt geassocieerd met groei, transformatie en nieuwe begin, waardoor deze hanger een ideaal cadeau is voor iemand die een nieuwe reis of hoofdstuk in het leven begint.

Deze hanger is een echte eyecatcher die elke outfit zal verheffen. Draag het als herinnering aan jouw innerlijke kracht en veerkracht, of gewoon om een vleugje elegantie aan je look toe te voegen. Elke hanger is handgemaakt en uniek, waardoor het een bijzondere aanvulling is op elke sieradencollectie.

Contacteer ons: 

Vraag ons alles wat je wil!