Blog

Custom Sieraden: Het Perfecte Geschenk voor Iedere Gelegenheid

Sieraden zijn een symbolische manier om onze persoonlijkheid en stijl uit te drukken. Of het nu gaat om een verlovingsring, armband of oorbellen, sieraden kunnen een speciaal verhaal vertellen. Maar waarom kiezen steeds meer mensen voor custom sieraden? Wat is het voordeel van het ontwerpen en dragen van sieraden op maat gemaakt?

Read more »

Hoe kun je sieraden reinigen?

Sieraden dragen onze emoties, gedachten en energieën die we hebben opgebouwd gedurende de tijd. Je meest geliefde sieraden draag je vaak dag in en dag uit! Waardoor ze natuurlijk ook meemaken wat jij mee maakt. Dit kan natuurlijk heel wat zijn door de dag heen. 

Read more »

Ostara en Wolfstone

Ostara is een oud-Germaans feest dat wordt gevierd rond de lente-equinox, op of rond 21 maart. Het is een viering van de opkomende zon en de wedergeboorte van de natuur. Het wordt vaak geassocieerd met de godin Ostara, van wie het feest zijn naam kreeg.

Read more »

Rouwsieraden

Rouwsieraden zijn een manier om dierbare mensen dicht bij ons te houden, zelfs nadat ze zijn overleden. Deze bijzondere sieraden worden vaak gedragen als een herinnering aan de persoon die is overleden en als een symbool van hun voortdurende aanwezigheid in het leven van de dragers.  Wij vinden dit een van de mooiste custom sieraden om te mogen maken, het mee maken van de rouw maakt deze sieraden zo puur en echt. Het is werkelijk waar een privilege om dit te mogen doen. 

Read more »

Wat zit er in de Samhain box?

Jullie helpen ons een droom waar te maken, namelijk, fulltime bezig zijn met Wolfstone en we zijn al aardig op weg om daar te kunnen komen. Dankjewel aan allen die ons supporten, customs bij ons bestellen, wekelijks rondstruinen op onze website en natuurlijk onze seizoensboxen bestellen! 

Read more »

Rouw sieraad voor Hailey

Je beste maatje verliezen, de lieve Hailey. Plots uit het leven van Reneé haar baasje gegrepen. Wat een eer het was dat ze ons een berichtje stuurde met de vraag of het mogelijk was om een sieraad te maken met het haar van haar lieve hond. Maar natuurlijk kunnen we dat. Met liefde ♡

Read more »

Wat is Samhain?

Wat is het toch leuk om heiden te zijn. Met 8 extra feestdagen in het jaar om te vieren. Deze sabbats zijn feestdagen en volgen het ritme van de jaargetijden. Wij vinden het erg fijn om deze tendens te volgen, vooral omdat het voor ons heel natuurlijk voelt om mee te bewegen met de ritmes van de seizoenen. 

Read more »

Samhain Box

Dit jaar wilden we met Samhain echt uitpakken! Deze samhain of halloween box is samengesteld uit super mooie handgemaakte producten die bruikbaar zijn om te dragen maar ook voor samhain rituelen of selfcare. Het zou bijna ook een selfcare box of ritueel box mogen heten. Je vind deze box terug bij Experience Boxes

Read more »

Rouw sieraad voor Ballie

Iedereen die een huisdier heeft gehad en deze is verloren weet hoe veel pijn het doet. Onze lieve maatjes, waar we alles tegen vertellen en alles aan kwijt kunnen. 

Read more »

BLESSED LITHA rituelen met sieraden

21 juni is de langste dag van het jaar. Op dat moment wordt dit geweldige midzomerfeest gevierd. Maar, hoe vieren we dit? Natuurlijk proberen wij dit te schrijven met Wolfstone goodies die je misschien wel thuis hebt liggen. Wij geven altijd seizoens goodies bij onze bestellingen! Dus zet je thee klaar en lees met ons mee. 

Read more »

Gastblog: Jojo's weddings events

Wij van Wolfstone introduceren jullie graag aan Jojo's weddings events. Wij hebben de eer om steeds vaker trouwringen voor jullie te maken. Maar wat komt er nu nog meer kijken bij een bruiloft. Jolanda neemt jullie mee in haar wereld. Wat doet een weddingplanner allemaal en wat is de rol van een weddingplanner bij je bruiloft. Lees snel verder.

Read more »